Bye bye zomerlook, hallo herfstlook!

cropped-mijnbiebherfstlook.jpg

Ik was de laatste weken héél erg hard mijn best aan het doen om niet te bloggen op maandag, maar tja, ik was vanavond even aan het experimenteren geslaan met een nieuwe herfstlook voor Mijn BIEB en dan was ik toch weer te enthousiast om niet onmiddellijk de veranderingen door te voeren. Daarom lanceer ik toch maar even gewoon nu, op maandagavond de nieuwe look 🙂

Bye bye zomer, hallo herfst!

Hopelijk vinden jullie het een beetje geslaagd! De oude look voelde me alleszins veel te zomers aan met dit kille weer, dus hier voel ik me momenteel veel beter bij.

Moesten jullie niet meer weten hoe de oude look eruit zag, dat was zo:oldlook2

En dit is de nieuwe afsluitende banner:

thankyoubannerherfst

11 thoughts on “Bye bye zomerlook, hallo herfstlook!

  1. Nu moet ik echt gaan accepteren dat de koude herfst en winter eraan komt. Maar wel knap gedaan want je krijgt er direct een herfst-gevoel bij. Gelukkig staat de Selectie-serie nog op het logo, anders was ik boos xxx

    • Haha 😀 Sorry voor de voorbarige herfsterigheid, naar het schijnt komen er wel nog enkele nazomerdagen aan deze week dus de zomer is nog niet helemaaaaal voorbij behalve dan op deze blog ^^ Idd The Selection mag voorlopig gewoon blijven, aan dat deeltje voorlopig geen aanpassingen 😉

  2. […] Bye bye zomerlook, hallo herfstlook! – Mijn Bieb Of bij Vanessa langsgeweest om haar herfstige lay-out te bewonderen? Ik vind hem zelf eigenlijk mooier dan de zomer-versie maar dat heeft ongetwijfeld iets te maken met mijn voorkeur voor warme kleuren. […]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s