Schrijfwedstrijd?

Ik wou hier eens even polsen of jullie interesse zouden hebben in het meedoen aan een kleine schrijfwedstrijd 😀 Nu ja, schrijfwedstrijd is misschien een te groot woord, maar je zou iets moeten schrijven en daar zou je dan iets mee kunnen winnen :-p Ik heb namelijk een ideetje in mijn hoofd en het lijkt me supergrappig om te kijken wat iedereen ervan maakt!

thanks

 

10 thoughts on “Schrijfwedstrijd?

  1. Het zou bij mij ook heel erg afhankelijk zijn van wat de schrijfopdracht is, wat voor soort verhaal en de lengte. Als dat me leuk lijkt moet ik er dan ook tijd voor hebben. Dus onderwerp en tijd zijn voor mij belangrijk in de afweging om wel of niet mee te doen.

  2. Voor mij hetzelfde als Jacoline, als ik tijd heb en ik denk het onderwerp aan te kunnnen, dan doe ik mee! Maar ja.. School…twee blogs…
    Maar als het tof is maak ik sowieso wel tijd 😉

  3. Als het een kort verhaaltje is zou ik sowieso mee doen, maar ik weet even niet hoeveel tijd ik heb de komende tijd dus ik moet even kijken. Ik ben wel benieuwd nu!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s