Augustus haul part 2

Wat ben ik toch een rulebreaker, niet één, maar TWEE hauls plaatsen in augustus wanneer ik eigenlijk een book buying ban had, foei foei 😉

Dit boek was nochtans wel écht een koopje! Ik had nog een boekenbon van de Standaard Boekhandel en besloot daarmee om The Wrath and the Dawn te bestellen. Wat ik echter niet gedacht had, was dat het boek via SB zo veel goedkoper zou zijn dan op bol.com of TBD!

Dus dankjewel Standaard Boekhandel, voortaan bestel ik vaker bij jullie!

Wat een kooooopje en wat een prachtig mooie cover! De zijkanten zijn wel een beetje gek en even vroeg ik me af of het misschien daarom was dat het boek goedkoper was, maar uiteindelijk denk ik toch dat het de bedoeling is en vind ik het wel iets hebben!

PS: Maar moest jij het boek ook hebben: gelieve even in de comments even te laten weten of jullie dit ook hadden of niet want ik vraag het me nog steeds een beetje af 😀

Gisteren ging ik dan ook nog even langs de post voor een mysterypakket dat daar aangekomen bleek te zijn … Het bleek één van mijn aangevraagde recensie-exemplaren dus waaaah, excited! Ik hoop snel in Vuur en As te kunnen beginnen want het verhaal lijkt me echt weer iets unieks 🙂

Verder kreeg ik van m’n zus ook nog een leuk cadeautje, iets wat ik al keilang wou: een Hogwarts-pyjamaaaaa 😀 Eigenlijk veel te mooi om als pyjama te dragen (denk dat het bloesje misschien ook wel gewoon als shirt verkocht wordt?).

De afwerking is echt supergoed, zoals je kan zien op volgende fotootjes. Al dat detailwerk, ik ben verliefd! Wat ook superfijn is aan de broek, is dat die aan de buitenkant van je benen geen naad heeft. Hierdoor zit ‘ie supercomfy!

19 thoughts on “Augustus haul part 2

 1. IK denk dat het rafelige zo hoort, want ik heb zelf ook andere boeken die dat hebben. Soks vinden ze het gewoon een leuk effect om de boeken niet af te snijden, blijkbaar. :’)

 2. Ik ben zo jaloers op The Wrath and The Dawn 😦 Jammer dat verzenden naar Nederland door de SB best duur is, anders had ik het boek daar gekocht! Iets minder dan 9 voor een hardcover is echt een koopje. En de bladzijden vind ik echt supertof!

  • Ja bummer! Ik heb ook geen idee hoe ik zo’n magisch koopje heb kunnen scoren, de SB-bediende aan de kassa had zelf zoiets van “Da’s wel erg goedkoop, maar hey good for you” 😀 Eens benieuwd hoe dat leest met die bladzijden naar ‘omslagemak’ toe :’)

 3. Oh, oh, oh!!! Die pyjama komt van Primark en ik wil die binnenkort ook gaan kopen want hij is veel te mooi om niet te hebben 🙂
  En héhé, dat boek heeft inderdaad een zeer vreemde zijkant, haha!

 4. veel leesplezier met vuur en as. heb hem in het engels gelezen en heb er erg van genoten. the wrath and the dawn lijkt mij ook erg goed.
  zeker vreemde zijkant. hoor er mensen vaker over maar heb het zelf nog niet gezien.

 5. Die pyama staat op mijn lijstje tegen dat ik in Gent kom. Hopelijk hebben ze er dan eentje die me past. Vuur en as kwam hier de afgelopen week ook aan. Het ligt nu zelfs op me te wachten totdat ik mijn Bloglovin-achterstand heb bijgelezen. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s