Versatile Blogger Award

Onlangs werd ik getagd door Books of an Adverturer in de Versatile Blogger Award. De laatste tijd doen er precies eventjes wat minder tags de ronde, dus een erg leuke verrassing – dankjewel!

Zoals het hoort bij deze specifieke tag ga ik nu zeven weetjes over mezelf delen. Onderaan worden ook enkele mensen getagd (en neen, ik heb niet opgezocht of je al eerder getagd was, sorry :p)

versatile

  1. s’ Ochtends neem ik maar liefst 2 treinen en 1 bus om op mijn werk te geraken. Pendelpret, iemand? ‘s Avonds kan ik gelukkig carpoolen met boyfriend – euh, schrap dat laatste, ik bedoel natuurlijk: mijn verloofde 😀
  2. Handdoeken opvouwen vind ik het minst vervelende huishoudelijke taakje. Het bed opmaken is dan weer één van de gruwelijkste! (En ja, dat is een eigenschapje die ik heb meegegeven aan mijn hoofdpersonage Lucy in de Vleugels Trilogie ^^)
  3. Momenteel luister ik naar Army of Me van Björk, uit de Suckerpunch-soundtrack, wat ik een geweldig film vind.
  4. Ik heb best wel zin in de herfst: thee, dekentjes, regen en lekker lezen want het is toch te slecht weer om iets anders te doen. Hmmm, laat maar komen!
  5. Ik ben al méér dan een jaar niet meer naar de kapper geweest :’) Ik weet het, ik moet mij schamen. Een snit? Wat is dat? Maar ik wil m’n lange lokken sparen momenteel dus ik blijf het maar uitstellen.
  6. Elke zaterdagochtend (of toch tenminste, bijna elke zaterdagochtend) ga ik baantjes zwemmen met een vriendin. Tot zover mijn sportiviteit.
  7. Ik besef me net dat ik de verjaardag van mijn kat vergeten ben 😮 OMG SORRY MAGIC! Gelukkige verjaardag alsnog, je hebt nog een zakje catisfactions van me te goed!

Zo, dat was weer zéér nuttige info hé 😀 Onderstaande random leuke blogmensjes tag ik met plezier!

thanks

2 thoughts on “Versatile Blogger Award

  1. Tweede poging … Altijd leuk zo’n persoonlijke weetjes. Er verschijnt vandaag al een VBA op mijn blog, maar vermits zowel Lisa, Lieke en jij me nog eens hebben getagd komt er waarschijnlijk volgende week een tweede editie met een waslijst aan gekke Zwartraafje/Liesbet – feiten. Nu maar hopen dat ik niet teveel in herhaling val.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s