Tadaaaa … mijn nieuwe ‘auteursfoto’

Onlangs liet ik mijn eindredactie-powers (ahum) los op de scriptie van een goede vriendin die fotografie studeert. In ruil voor mijn verbeterwerkje vond ik het de ideale gelegenheid om eens een deftige foto van mezelf te laten maken door haar voor “auteursdoeleinden”. Je weet wel: voor ooit eens op de achterkant van een boek, of om aan te leveren bij een bloginterview of zo. En vandaag kan ik jullie het resultaat showen!

Vanessa1zonderrandkleiner
ยฉKarolien Coenen (www.karoliencoenen.be)

Goedgekeurd? ๐Ÿ™‚

Op de achtergrond zie je alvast mijn eigen boekenkast – heel mooi gelukt met die blur hรฉ! Oh en de paarse gloed op mijn ogen komt niet doordat ik een paranormaal begaafd wezen ben (jammer?), maar omdat mijn bril een speciale ontspiegeling heeft tegen computerlicht ^^ Deze foto gaat zeker goed van pas komen in de toekomst!

Normaal doe die vriendin trouwens niet zo zeer portretfotografie, maar wel heel erg coole kunstprojecten die het alledaagse (zoals voetbal) tot iets authentiek en artistiek verheven. Bekijk haar werk opย www.karoliencoenen.be!

Dus een dikke merci aan Karolien – die selfies kunnen eindelijk verbannen worden en ingeruild voor dit zeer professionele kiekje! ๐Ÿ˜€

22 thoughts on “Tadaaaa … mijn nieuwe ‘auteursfoto’

  1. Dit is inderdaad een perfecte auteursfoto. Goed nagedacht over de boekenkast op de achtergrond. Ik vind het een erg professionele en mooie foto!

  2. Hij is echt heel mooi en ook een goede fotograaf ๐Ÿ™‚ Toen je schreef over paarse ogen en bovennatuurlijk, zat ik direct weer met mijn hoofd in ‘Sevenster’, wat ik op dit moment aan het lezen ben :p xxx

  3. Toffe foto hoor, Vanessa! Dat paars viel me al op inderdaad, kleurt mooi bij de boeken met blauwtint op de achtergrond. Maar wat ik ook heel erg gaaf vind, is hoe de kleur van je ogen matcht met het onderste randje van je bril! =D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s