2 mini-filmrecensies voor de prijs van 1

Tja, de filmrecensies stonden in de aanbieding zeker? Deze films keek ik onlangs!

Home (2015)

HOME_sRGB_finalIk had niet zo’n hoge verwachtingen van deze animatiefilm. De trailer deed het ‘m voor mij niet echt I guess. Toch was ik aangenaam verrast door Home. Mijn vriend herkende meteen de stem van Sheldon uit The Big Bang Theory in Oh, en dat maakte het extra grappig. Het personage Tip dat door Rihanna wordt vertolkt vond ik een tikje annoying, maar wel fijn was dat ze meerdere keren in de film van outfit en haarstijl veranderd, wat ik verfrissend vond om te zien in een animatiefilm. Hoe dan ook is dit een vermakelijk animatiefilmpje voor op een zondagnamiddag, met enkele leuke momenten en uitspraken (‘Ow-pain’) en een sympathieke boodschap. Net leuk genoeg voor 4 sterretjes!

You Again (2009)

51Ux6HBoilLNu ik verloofd ben ga ik natuurlijk massaal films kijken die over trouwen gaan. Daar zijn er genoeg van, maar de meeste denk ik wel al stiekem gezien te hebben. Deze was daar een uitzondering op, en gezien ‘ie op Netflix beschikbaar was een goeie en snelle keuze. Ook hiervan had ik geen hoge verwachtingen, maar heb ik toch erg genoten. Kristen Bell vind ik sowieso een leuke actrice en hoewel het verhaal wat cliché is, vond ik het toch op een frisse manier gebracht. Ook de vete tussen de moeders maakt het extra leuk. Zeker een aanrader in z’n genre: niet te melig (geen echt romantisch verhaal), lekker luchtig en voldoende grappig zonder over the top te gaan. Jep, deze film kon ik zeker wel smaken!

thanks

One thought on “2 mini-filmrecensies voor de prijs van 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s