Ingezonden!

200 (2)

Zo, mijn inzending voor de Storm Publishers schrijfwedstrijd is de deur uit! Ik weet niet of ik er een goed gevoel bij heb of niet eigenlijk … Ik vind het ook heel moeilijk om in te schatten hoe hoog het niveau van de concurrentie gaat liggen, en hoe veel mensen er meedoen aan zo’n wedstrijd. 20 of 200 of iets daar tussenin? Geen idee, dit is overduidelijk mijn eerste schrijfwedstrijd ooit πŸ˜€

Nu ja, fingers crossed en we zien wel!Β Wie doet er nog mee? ^^

thanks

14 thoughts on “Ingezonden!

  1. Ook ik duim voor je mee. Als kind en tiener deed ik wel eens mee aan schrijfwedstrijden maar nadien ben ik mee gestopt. Eigenlijk schrijf ik de laatste tijd enkel nog blogposts, recensies en lange mails, aan gedichten en verhalen kom ik niet meer toe.

  2. De mijne is inmiddels ook ingestuurd, verwacht dat mijn kans op winnen laag is gezien er zoveel goede schrijvers aan meedoen, maar ik wilde het in elk geval proberen.
    Ik zal in elk geval voor je duimen πŸ™‚

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s