Book haul augustus

“Huh, maar drie boeken, Vanessa?” Tja, euh, ik heb natuurlijk wel een book buying ban, dus eigenlijk zouden er hier helemaal geen boeken op de foto mogen staan 😀 Maar voor deze drie pareltjes kon ik me niet inhouden:

  1. One line a day – een meerjarendagboek. Die gouden randen zijn zo mooooooi! Maar je kan er wel véél meer dan one line a day in schrijven. False advertising noem ik dat :p Je kan (als je net als mij een klein geschrift hebt) makkelijk 3 à 4 korte zinnetjes schrijven.
  2. Days of Blood and Starlight: Dit boek lees ik momenteel, dus tenminste niet gekocht om zomaar op de eindeloze TBR te belanden! En het was keihard de schuld van bol.com, omdat ze me een kortingsbon gaven. They know my weakness: discounts!
  3. Reawakened: AAAAAAAH SO EXCITED! Een nieuw boek van één van mijn favo auteurs Colleen Houck (al heeft ze met het laatste deel van de Tiger-boeken mijn hart een tikje gebroken). Het is een niet te dik boekje met een praaaaaachtige blauwe cover waar ik helemaal verliefd op ben. Spoedig de binnenkant ontdekken!

thanks

9 thoughts on “Book haul augustus

  1. One line a day is echt geweldig! Je laat me er nu wel aan denken dat ik nu al drie weken niets meer daarin geschreven heb… Ik hield het net goed vol, tot nu dan.

  2. Wow! Het omslag van ‘Reawakened’ is echt supermooi! Ik denk dat ik het nog mooier zou vinden als het oog niet zo duidelijk naar voren kwam, want dat blauw met die spikkeltjes is gewoon sowieso al supermooi. =D

  3. One line a day vind ik zo’n tof idee! En de rest van de boeken lijken me ook heel erg cool, de covers zien er in ieder geval veelbelovend uit!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s