#thatawkwardmomentwhen …

giphy

#ThatAwkwardMomentWhen …

 • Je een boek wint dat je al hebt
 • Je een dt-fout schrijft in een blogpost
 • Iemand je vraagt of je ook zo’n uitgebreide blogplanning opstelt
 • Je een uitgeverij mailt met een recensie van een leesexemplaar en je recensie negatief is
 • Iemand je vraagt of je ook zo’n fan van Fifty Shades bent
 • Je andere boekbloggers in het echt ontmoet en ze je niet herkennen
 • Iemand je vraagt naar je bezoekersaantallen
 • Je vriendinnen niet snappen dat een uitnodiging om te shoppen ook boekshoppen omvat
 • Je een sexscène leest op de trein
 • Iemand die je kent een keislechte tekst schrijft en vraagt om feedback
 • Je twee bloggers steeds weer door elkaar gooit
 • Een collega zegt dat hij/zij je blog gelezen heeft
 • Iemand je vraagt waar je boek over gaat en je zoiets hebt van ‘euh, Engelen en zo …’

Wat zijn jouw awkward moments gerelateerd aan het zijn van een blogger, lezer of algemene boekennerd?

thanks

8 thoughts on “#thatawkwardmomentwhen …

 1. Zo leuk en herkenbaar. Ik zou nu trouwens wel meteen willen zeggen dat ik jou zeker zou herkennen. Maar wanneer je niet verwacht om iemand tegen te komen, zou ik het hoogstwaarschijnlijk zelfs niet gezien hebben. Echt, ik ben daar een ramp in. Als ik aan het fietsen of wandelen ben moet ik opletten om nergens tegen te rijden of te struikelen – waardoor ik meestal een hele hoop bekenden passeer zonder dag te zeggen.

  En die bezoekersaantallen … ik weet dat die van mij niet super hoog zijn, maar ik vind het sowieso een hele eer wanneer iemand mijn blog wil volgen en ook nog eens de moeite doet om te reageren om een blogpost. Eigenlijk vind ik het wel leuk dat je door een kleiner aantal volgers wel veel van hen beter leert kennen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s