Persoonlijk: Een kleine aankondiging :D

Oei die titel klinkt misschien eerder alsof ik zwanger ben, neen, dat is het niet hoor πŸ˜€ Het ‘kleine’ zit aan mijn vinger en luidt een groooote gebeurtenis in, want mijn vriend en ik zijn sinds vorige week VERLOOFD! πŸ˜€

We zijn al 8 jaar samen dus wat mij betreft geen dag te vroeg πŸ˜€ Hoeraatjes, en dan nu maar beginnen plannen aan dat sprookjeshuwelijk, hΓ© πŸ˜‰

11880150_10206679597081233_1552135588_n

35 thoughts on “Persoonlijk: Een kleine aankondiging :D

  1. Wow proficiat!! Ik volg sinds kort je blog en vind hem geweldig! πŸ˜€ Ik hou van het genre YA en wil graag zelf een boek schrijven πŸ™‚ nogmaals proficiat, de ring is een beauty! πŸ˜‰

      • Die voorbereidingen zijn echt heel leuk. Ik vond het zelf alleszins heel tof om eigen trouwkaarten te maken Γ©n mee te knutselen met mijn schoonzusje toen zij en mijn broertje eerder dit jaar trouwden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s