Persoonlijk: Een kleine aankondiging :D

Oei die titel klinkt misschien eerder alsof ik zwanger ben, neen, dat is het niet hoor ๐Ÿ˜€ Het ‘kleine’ zit aan mijn vinger en luidt een groooote gebeurtenis in, want mijn vriend en ik zijn sinds vorige week VERLOOFD! ๐Ÿ˜€

We zijn al 8 jaar samen dus wat mij betreft geen dag te vroeg ๐Ÿ˜€ Hoeraatjes, en dan nu maar beginnen plannen aan dat sprookjeshuwelijk, hรฉ ๐Ÿ˜‰

11880150_10206679597081233_1552135588_n

35 thoughts on “Persoonlijk: Een kleine aankondiging :D

  1. Jay! Ik zag het al op Facebook en daar heb ik jullie al gefeliciteerd, maar nogmaals; GEFELICITEERD! Wat leuk hรฉ! =)

  2. Wow proficiat!! Ik volg sinds kort je blog en vind hem geweldig! ๐Ÿ˜€ Ik hou van het genre YA en wil graag zelf een boek schrijven ๐Ÿ™‚ nogmaals proficiat, de ring is een beauty! ๐Ÿ˜‰

      • Die voorbereidingen zijn echt heel leuk. Ik vond het zelf alleszins heel tof om eigen trouwkaarten te maken รฉn mee te knutselen met mijn schoonzusje toen zij en mijn broertje eerder dit jaar trouwden

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s