TTT Witte Boeken

Ik weet het ik weet het: de foto is craptacular, maar het was even the best I could do on short notice gezien ik deze nochtans superleuke TTT een beetje uit het oog verloren was – als een wit konijn in een sneeuwstorm, zeg maar. Anyways, hierbij tien al dan niet maagdelijk witte boeken die ik uit de kast geplukt heb ^^

  1. Starters
  2. The Luminaries
  3. It-Girl
  4. Twilight White Edition ❀
  5. Op Vleugels
  6. The One
  7. Stof & Schitteringen
  8. The Book of Life (nog steeds ongelezen, schaamtelijk)
  9. Zoek het maar uit
  10. Verkikkerd

Sorry voor de haastig in elkaar geflanste blogpost – ik beloof volgende week weer wat meer moeite te doen πŸ˜€

thanks

 

5 thoughts on “TTT Witte Boeken

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s