Eindelijk Netflix!

Netflix

Eindelijk hebben we de stap gezet: ons abonnement op Play van Telenet wordt opgezegd (geen History Channel dus meer helaas, maar buiten een heel sporadische serie gebruikte ik Play eigenlijk amper nog) en in plaats daarvan hebben we nu Netflix. Hoera!

Niet zomaar op m’n laptop overigens (ik heb alleen maar een mini-laptop die ik vroeger op de trein gebruikte, verder ben ik een desktop-user) maar rechtstreeks op de tv via een Chromecast. Dat is een soort van USB die je voor 35 euro op Bol kunt kopen die je computer connecteert met je pc en je Netflix-account enzo.

Via een app op mijn iPhone bedien ik de televisie, zoals een afstandsbediening zeg maar. Hoe het verder allemaal werkt weet ik ook niet meteen – dat is the field of expertise van m’n boyfriend :p – maar het is alleszins heel fijn om nu Netflix in huis te hebben!

Dit keek ik er so far mee:

  • Once Upon A Time Seizoen 2
  • Daredevil
  • De laatste nieuwe afleveringen van Pretty Little Liars natuurlijk! (jeej, eindelijk mee met Amerika, ik loop nog maar een paar afleveringen achter nu)

Natuurlijk ga ik er ook verder mee naar Teen Wolf, Vampire Diaries enzovoort mee kijken. Heel wat series die ik sowieso al volgde zijn hier namelijk ook beschikbaar! Lekker handig.

Hebben jullie verder nog aanraders voor me? Ik hoor het graag in de comments!

9 thoughts on “Eindelijk Netflix!

    • Bij Grimm wacht ik zelf ook op nieuwe afleveringen 🙂 Suits is niet echt mijn ding denk ik en ook Orphan Black heb ik opgegeven na een paar afleveringen … Bij OUAT loop ik achter dus ik heb nog even te gaan vooraleer de afleveringen op zijn ^^

  1. Ghèh, mooi dat je zo blij bent dat je Netflix hebt. Geen idee of het aanbod in België verschilt met Nederland. Maar ik vind er in elk geval niet veel bij zitten. Ik kijk af en toe Orange Is The New Black of een filmpje maar het meeste heb ik al wel gezien.

  2. Ik keek Orange is the new black, Lie to me, New Girl, Gossip Girl en Suits tot nu toe. En af en toe een film. Wij hebben ook een chromecast!

  3. Iedereen heeft de laatste tijd Netflix, ik zit achter! :p Maar leuk voor jou dat jullie nu Netflix hebben ^^ Ikzelf ben niet zo’n serie kijker maar ik moet je alvast wel Love, Rosie aanraden; een pracht van een film! Echt waar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s