TTT: Top 10 boeken die ik op de gok heb gekozen

Donderdag = tijd voor een TTT van Emmy-dag! Haar website Zon en Maan host sinds enige tijd de Top Ten Thursday voor de lage landen. Het onderwerp van deze week is weer een leukerd: 10 boeken die je op een gokje kocht.

Stapeltjeuh makeuuuuuuh! 

  1. Godin bij Vergissing: een kringloopkoopje waarbij ik zoiets had van ‘why not’! Een beetje volwassener, maar nog steeds ruim binnen mijn uitverkoren genre. Ik vond het een vrij leuk boek maar iets te lang en wel wat irritatiepuntjes. Maar oké, voor 2 euro mag een mens niet klagen!
  2. Inside Out: Tweedehands gekocht onder het motto YOLOOOO. Ik was zeker en vast fan van dit eerste deel!
  3. Slated: 2+1 gratis in Waterstones Londen? Ik adopteerde meteen de hele trilogie van Slated, ondanks het feit dat ik er nog nooit van gehoord heb! Na 2 boeken gelezen te hebben zeker nog geen spijt van. Benieuwd of deel 3 even goed is!
  4. Wings: Waar kocht ik deze ook al weer? Geen idee meer eigenlijk … Maar het was alleszins vrij impulsief!
  5. Paranormalcy: Een online koopje van Proxis-Azur, denk ik dat het was? De cover was mooi en ik was meteen benieuwd!
  6. Mystic City: Geen boek dat bij ons echt gekend is onder de YA’ers en bloggers, meen ik, dus even een risico genomen vanwege de mooie kaft (ja, zoals je ziet laat ik me daar vaak door leiden!). Helaas was het boek aan de buitenkant mooier dan binnenin.
  7. Love you to Death/High Stakes: Gekocht in DeSlegte (tweedehands) en vrij snel in beginnen lezen toen ik pas aan mijn huidige job begon. Ik vond het een geweldig tof boek en hoop na mijn book buying ban de volgende delen in dezelfde uitgave ergens op de kop te tikken …
  8. Need: Van het Boekenfestijn, maar ooh wat een leukerd! Enkel het laatste deel van deze reeks moet ik nu nog lezen.
  9. Het leven van Jenna Fox: Dit werd onverwacht een favoriet van me na hem heel goedkoop op het Boekenfestijn meegenomen te hebben. Impulsief, but worth it!
  10. Angel: Kan je geloven dat Angel, één van mijn ABSOLUTE lievelingsboeken, ook een gokje was? De cover trok me niet aan, en toch heb ik dit boek geadopteerd en met veeeeeel liefde gelezen, verslonden en gewacht op de volgende delen. Zo zie je maar: een gokje kan je boekleven veranderen!

Wat is het beste/slechtste boek dat jij ooit impulsief kocht?

thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s