3x filmpje kijken

filmssssss

Nog eens tijd voor enkele korte recensietjes van films die ik onlangs gezien heb!

The 5 year engagement

Haaaa, Chris Pratt toen ‘ie nog niet zo, euh, ripped was 😀 Maar de hoofdrollen in deze romantische komedie zijn weggelegd voor Emily Blunt en Jason Segel. Die laatste, daar ben ik niet zo’n fan van. Dat bleek ook in deze film een beetje een struikelblok voor mijn kijkplezier te zijn. Hoewel de film zeker vermakelijk is, had ik niet het gevoel dat het koppel echt bij elkaar hoort. 6,5/10!

Night at the Museum 3

Ik had vooral het gevoel dat deze film te kort was en dat alles een beetje te makkelijk ging. Toch was het zeker een toffe afsluiter van deze filmreeks (of komen er nog?). Van Dan Stevens als Lancelot had ik misschien wel een tikkeltje meer verwacht. Hoe dan ook leuk voor op een zondagnamiddag of zo. En om Robin Williams nog eens in één van zijn laatste rollen te zien … 7/10

Seventh Son

Gebaseerd op het boek ‘The Spook’s Apprentice’ (iemand gelezen? Ik alleszins niet) is dit een high fantasy-film met niet zo veel diepgang maar wel voldoende entertainende elementen. Van de ‘romance’ erin moest ik niet veel weten, maar de transformaties vond ik qua special effects wel heel cool gedaan. Maar ben ik het nu, of speelt Jeff Bridges echt in elke film (The Giver, RIPD en deze) die ik de laatste tijd van hem zag ongeveer hetzelfde personage? Best vervelend. 6,5/10

One thought on “3x filmpje kijken

  1. In het Nederlands heten die boeken van the seventh son : De geestenjager. Ik het er 4 delen van in de kast staan. De film zou een bundeling zijn van de eerste twee delen. Ik heb ze in een pocket versie. Er is ook een versie uitgekomen in hardcover en met een soort van lederachtige textuur alsof je in een eeuwenoud boek aan het lezen was.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s