Mijn book buying ban is hartstikke dood

Ik biechtte eerder al op dat ik gezwicht was voor Reawakened, de nieuwste van Colleen Houck. Maar nu ben ik dus helemaal geflopt in mijn book buying ban :’) En dat terwijl het me vorig jaar zo makkelijk af ging!

18798983Vorige zaterdag tijdens de Bookaholics mini-meeting in Hasselt bestelde ik immers The Wrath and the Dawn omdat ik daar heel opeens laaiend benieuwd naar was en meh, ik had toch nog een boekenbon dus da’s nog niet écht een breuk van mijn ban. Althans dat maakte ik mezelf wijs 😉

Maar da’s nog niet mijn enige zonde geweest … Ik kocht immers ook nog Days of Blood and Starlight en een meerjarendagboek op Bol.com omdat ik daar een kortingscode van had liggen en tja, wat doe je dan – die korting zo maar laten vervallen? Neen toch 😦

Dus oké, ik weet het, ik ben een stoute boekenworm geweest! Vergeef me oh JK Rowling en andere auteurgoden, want ik heb gezondigd, jajajaja whatever ik ga lekker wachten tot mijn boeken aankomen DOEIIIII

2 thoughts on “Mijn book buying ban is hartstikke dood

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s