Een zware bekentenis …

Jongens … Ik moet jullie met spijt in het hart mededelen, dat ik … Tja, het moet er gewoon even uit – hoe hard ik me ook schaam … Hoe zeer het me ook spijt … Niet gemakkelijk, deze woorden, maar …

IK HEB MIJN BOOK BUYING BAN VERBROKEN AAAAAAAAAAAHHHH 😀

Oké in de inleiding was ik gewoon wat dramatisch aan het doen, maar ik schaam met toch best wel dat ik gezwicht ben! Een nieuw boek van een van mijn lievelingsauteurs die in pre-sale goedkoper was kon ik echter niet weerstaan … #sorrynotsorry #beetjesorry :p

Het gaat om dit boek (die cover GASP!):

Reawakened – Colleen Houck (ja, die auteur van de tijgerboeken!)

17331819When seventeen-year-old Lilliana Young enters the Metropolitan Museum of Art one morning during spring break, the last thing she expects to find is a live Egyptian prince with godlike powers, who has been reawakened after a thousand years of mummification.

And she really can’t imagine being chosen to aid him in an epic quest that will lead them across the globe to find his brothers and complete a grand ceremony that will save mankind.

But fate has taken hold of Lily, and she, along with her sun prince, Amon, must travel to the Valley of the Kings, raise his brothers, and stop an evil, shape-shifting god named Seth from taking over the world.

Ten eerste: HOE KOMT HET DAT IK NIET WIST DAT COLLEEN HOUCK EEN NIEUWE REEKS BEGON WTF??? Want dan had ik dit boek natuurlijk ge-preordered voor m’n ban inging, dat zou maar slim zijn hé :p Ten tweede: oké, dit boek klinkt fucking fantastisch en de cover is amazing en ik ben dol op Egyptische mythologie, maarreuh, het klinkt allemaal wel erg veel zoals de Tiger Saga hé? Een vervloekte prins, een meisje uitverkoren om hem te helpen, een broer(s) zoeken, een queeste, een boosaardige tovenaar/god als tegenstander … Hmm, eens benieuwd of dit niet té hard als een rip-off van haar eigen werk gaat voelen! Maar whatever, het klinkt fantastisch en ik ben ronduit verliefd op de schrijfstijl en manier van story telling die Colleen Houck eigen is dus …

YOLO IK HEB ‘M GEKOCHT!

Boetedoening komt later wel. Het boek arriveert overigens pas midden augustus, dus ik heb er nog niet meteen plezier van en kan me nog een poosje slecht voelen voor ik ervan mag genieten :p Maar tja, als grote fan van Colleen Houck is het toch een beetje mijn taak om haar nieuwe literaire project te steunen, toch? 😉

4 thoughts on “Een zware bekentenis …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s