Gewonnen + WIN Rode Letters!

Soms zit het echt hartstikke mee in het leven. Zoals wanneer je een boekenpakket van Urban Boeken wint door het invullen van een enquête, woohoo! Soms zit het dan weer even tegen als blijkt dat je één van de twee boeken die je toegestuurd krijgt al hebt … maar da’s dan weer héél goed nieuws voor jullie 😀

Onlangs won ik dus Onder de Maan van Patricia Briggs, die ik nog niet had en jullie dus ook lekker niet krijgen, én Rode Letters van Anne Bishop, die ik wel al had (recensie hier). Kwam best goed uit want het was zeker nog eens tijd voor een giveaway hier op Mijn B.I.E.B.!

Ditmaal een keertje niet via Rafflecopter, maar gewoon als volgt via vermelding van de gevolgde stappen in de comment (je mag gwn 1, 2, 3, 4 zetten als je alle gedaan hebt):

 1. Volg me op Bloglovin’
 2. Like Urban Boeken op Facebook
 3. Like ‘De Vleugels Trilogie’ op Facebook
 4. Beantwoord in de comments de vraag: Welk urban boek is het leukste dat je tot nu toe gelezen hebt? Voor de definitie van ‘urban’ volgens Uitgeverij De Fontein, kan je hier terecht.

Bedankt aan Urban Boeken voor het pakket en me daarmee de kans te geven deze giveaway te organiseren en nog iemand anders blij te maken met dit boek!

Om rekening te houden met de vele mensen die op vakantie zijn, loopt deze giveaway uitzonderlijk tot 1 augustus! De winnaar wordt op de blog vermeld en persoonlijk gecontacteerd, dus zorg ervoor dat je een correct e-mailadres ingeeft bij je comment!

thanks

 

13 thoughts on “Gewonnen + WIN Rode Letters!

 1. Als ik uit mag gaan van de voorbeelden die worden genoemd op de site is mijn favo urban boek een serie, The mortal instruments van Cassandra Clare. Ik houd van die serie!!!! Als ik alleen van de voorbeelden in de plaatjes mag uitgaan heb ik nog geen urban gelezen… En daarom wil ik super graag dit boek lezen, hij staat al een hele tijd op mijn lijstje NogTeKopen/Lezen dus ik maak graag kans!!! 😀 ik heb alles gedaan waarmee je kans kan maken 😉

 2. Ik heb alles gedaan wat ik moest doen om mee te kunnen doen aan deze geweldige winactie! Om antwoord te geven op je vraag. Ik vind de boeken van Richelle mead geweldig!!

 3. Ik volg je op bloglovin’ (onder de naam jacolinemaes) en op Facebook vind ik beide dingen leuk (onder Jacoline Maes) en verder heb ik denk ik nog geen Urban Fantasy gelezen met personages die wat ouder zijn, dus houd ik het maar even bij de The Mortal Instruments als favoriete serie (want ik vind die wereld echt geweldig en ik hoop stiekem dat er nog veel spin-off series mogen verschijnen).

 4. Ik heb alle stapjes gedaan (had ik al). Om antwoord te geven op de vraag: The indigo spell van Richelle Mead, al is dat misschien niet helemaal urban, want de hoofdpersoon is nog niet in de twintig. Toch heeft ze een baan etc. dus ik vond het wel kunnen 😀
  Ik heb van de week toevallig met dit boek in mijn handen gestaan, voor de tweehonderdduizendste keer zo ongeveer, dus ik ben er heel erg benieuwd naar.

 5. Ik heb alle stappen gedaan.
  Hier is het antwoord op de vraag: De hele serie van P.C Cast & Kristin Cast. Die serie is zo geweldig!

 6. Ik doe alle stapjes zowiezo al… ik hou van Jeanine Frost en Rode letters en Zwarte Veren van anne bishop wil ik héél graag lezen dus ja graag. Op Briggs ben ik natuurlijk ook jaloers want boeken lijken me ook top… véél leespleier en thanks voor je leuke winacties!

 7. Ik doe mee!
  En als ik de beschrijving van Urban lees, ik ben echt helemaal verslaafd aan once upon a time! Boeken uit dit genre zou ik dan ook dolgraag willen lezen! Ik kan nu niet één twee drie bedenken of ik al eens zo een soort boek heb gelezen, maar ik wil het zeker graag doen!
  heb alles gedaan
  facebook en bloglovin; zoelouwerse

 8. Omdat ik nog geen urban boeken heb gelezen buiten the mortal instruments, wat er onder schijnt te vallen kan ik er maar 1 kiezen. Maaaar het is dan ook een super te gekke serie enbik ben er helemaal weg van, heb zelfs de angelic power rune als ketting. Ik zou dolgraag rode letters willen lezen er zijn zoveel mensen enthousiast over dat ik heel nieuwsgierig ben geworden en het verhaal spreekt mij erg aan!

 9. ik heb alles gedaan. de leukste Urban boeken. ik ben al een hele tijd dol op de boeken over Mecy Thompson en heb er de eerste vijf al van gelezen. ben ook erg blij dat de eerste twee boeken straks in het nederlands zijn vertaald en hopelijk word de rest ook vertaald. deze serie is geweldig.

 10. Ik heb alle stappen gedaan; 1, 2, 3, 4 en doe graag mee aan deze winactie. Ik ben nog niet zo thuis in urbanboeken, bij mijn weten heb ik daar nog nooit wat van gelezen en dus ook nog geen favoriet. Wellicht komt hier spoedig verandering in 😉

 11. […] boek dat ik toegestuurd kreeg ter recensie van de lovely folks over at Urban Books (check out de giveaway voor Rode Letters, deel 1 ervan, die nog enkele dagen loopt!). Maar het is net als deel 1 toch weer niets voor mij […]

 12. […] Ik had persoonlijk wel verwacht dat ik meer in de gekregen-categorie zou hebben staan! Met het aantal gewonnen boeken bof ik dan weer wel massa’s: wow, al 20? 😮 Gelukkig geef ik soms ook boeken weg om al die goeie book karma door te geven! Zoals momenteel de giveaway voor Rode Letters! […]

 13. Lijkt mij een leuk boek wat zeker al op mijn lijstje staat van boeken die ik graag zou willen lezen. Alle stappen gedaan, 1 t/m 4. Omdat ik het moeilijk vind welke boeken nu wel of niet onder Urban vallen heb ik even gespiekt bij Emmy’s blog over Urban Fantasy, daar heb ik er al heel wat van gelezen en mijn favoriet is dan ook niet een boek maar een auteur. Ik ga voor Rick Riordan en zijn boeken over Percy Jackson (en de Olympiërs) (5 stuks) en De Helden van Olympus (ook 5 stuks)!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s