Exclusief aanbod TWV + ZV (gehandtekend :-))

Hoi iedereen!
Omdat ik een hoeveelheid van mijn eigen boeken Tweedehands Vleugels en Zilveren Vleugels in bulk heb aangekocht, kan ik nu tijdelijk een gelimiteerd aantal aan een voordeligere prijs aanbieden.
En natuurlijk krijgen jullie hier via Mijn B.I.E.B. ook de kans toe!
bannerkortingmailing
Op Bol staan beide boeken momenteel te koop voor 21 euro per stuk, vandaag kan je ze aankopen aan 16(,50) euro plus verzendkosten. Als extraatje krijg je er bovendien een handtekening van de auteur, euh, ik dus, bij 😀 Ja hoor, heel speciaal allemaal (a)
 
Vanwege de verzending via Kiala is aankoop vanuit Nederland helaas wel duurder dan aankoop vanuit België … Gelukkig blijft er voor beide landen nog een mooie korting over en heb je natuurlijk de toegevoegde waarde van een handtekening, als je dat leuk vindt:
 
Prijslijst:
 
BELGIË
 
  • Paperback set van Tweedehands Vleugels en Zilveren Vleugels: € 16,50 + € 16 + € 4,50 verzendkosten = € 37 (een korting van 5 euro!)
 
NEDERLAND
 
  • Paperback set van Tweedehands Vleugels en Zilveren Vleugels: € 16,50 + € 16 + € 7,50 verzendkosten = € 40 (een korting van 2 euro)

bannerxxxx copy2

Interesse?
 
Heb je interesse in een setje? Stuur dan meteen een mailtje naar vanessa.gerrits@gmail.com met je uitverkozen Kialapunt (gelieve het adres en de naam van het Kialapunt er duidelijk bij te zetten) en dan mail ik je terug met de betaalgegevens! 
 
Of wil je liever enkel deel 1 of deel 2 los aanschaffen? Mail me gerust, dan regelen we iets! Maar de sets zijn dus zeker het voordeligst in aankoop nu, omdat ze dan in één pakketje kunnen en de verzendkosten lager liggen per boek 😉 
Hou er rekening mee dat het eventjes kan duren eer je je boek hebt (ik ben niet zo snel als bol.com, helaas :p), maar ik maak er werk van alle aanvragen zo snel mogelijk te verwerken en ze knus en veilig ingepakt naar jullie op weg te sturen!
 
Er zijn wel maar een paar sets beschikbaar dus OP = OP 😉
Aarzel niet om me te contacteren moest je nog vragen hebben hierover!
bannerzilverenvleugels
PS: Je kan ook één van deze boeken die ik nog te koop heb toevoegen aan je pakket, dan liggen de verzendkosten tov het aantal boeken nog lager! Alle boeken zijn ofwel gloednieuw ofwel in zeer goede staat, maar op aanvraag stuur ik je graag een paar foto’s door zodat je dat zelf kan beoordelen. 
Heb ik nog te koop:
  • Matched 2: Crossed (Ally Condie) = 7 euro
  • Wings 4: Destiny (Aprilynne Pike) = 7 euro
  • Versier me dan (Jill Mannsel) = 5 euro
  • House of Night 2: Verraden (PC Cast) = 5 euro
  • Looking for Alaska (John Green) = 6 euro
  • BZRK (Michael Grant) = 6 euro
  • De Cirkel (Mats Strandberg) = 8 euro
thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s