SSS: Super 6 boeken die ik niet gelezen zou hebben als het geen recensieboek was

Even de boekenkast ingedoken op zoek naar het antwoord op deze SSS-vraag!

Nu denk je waarschijnlijk “HUUUUUUUH wat staat Divergent daar te doen?” Maar ja, het klopt! Nu zou ik niet zeggen dat ik ‘m nooit gelezen zou hebben anders, maar alleszins niet zo vroeg. Ik las dit boek namelijk in mei 2012 – best lang geleden dus! Het was een gratis leesexemplaar en ik had nog nooit van het boek gehoord. Het trekte me niet zo heel erg aan eigenlijk, die cover (terwijl ik ‘m nu best mooi vind eigenlijk!). Dat het zo’n hype zou worden wist ik toen nog helemaal niet :-p

Verder ook 3 boeken van Nederlandse auteurs, zijnde Magnetar van Mara van Ness, Jills Talisman van Dieter Ryckewaert en Een huis in Frankrijk van Eva De Witt. De eerste twee kreeg ik aangeboden via de auteur zelf (dankjewel, vind ik altijd extra aardig ^^) en de laatste via de uitgeverij opeens heel spontaan in m’n brievenbus (waarvoor ook megaveeldank natuurlijk!). Drie verrassende boeken, elk op hun eigen manier, waardoor ik drie fijne schrijvers uit de Lage Landen heb leren kennen. Fijn dus!

En dan tot slot nog de boeken van Salla Simukka: Spoorloos en Een Andere Wereld. Ik was er wel benieuwd naar, benieuwd genoeg om zeker volmondig enthousiast ‘ja’ te zeggen op de recensie-exemplaren, maar zelf zou ik ze nooit gekocht hebben en misschien ook nooit gelezen te hebben. Uiteindelijk ben ik niet van mening dat ik daar veel mee gemist zou hebben, haha! #geenfan

thanks

De SSS wordt georganiseerd door Dieuwke van Book Babbles!

One thought on “SSS: Super 6 boeken die ik niet gelezen zou hebben als het geen recensieboek was

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s