Een streepje fan fiction

tigersposter2Fan fiction. Doorgaans niet zo mijn ding, omdat ik: 1) van canon hou en omdat ik 2) het schrijven ervan een tikje tijdverspilling vind, wanneer ik ook mijn eigen verhalen nog moet neerpennen (en dat zijn er al VEEL).

Maar soms wordt je zo overweldigd door een idee, in dit geval een alternatief einde, dat je het wel moet uitwerken! Dat had ik eens één keertje eerder al met A Future – A Jake and Nessie fanfic, en recent ook met Tiger’s True Destiny – mijn laatste nieuwe fan fic!

Het einde van Tiger’s Destiny kon mij immers totaal niet bekoren … In mijn hoofd ging het er dan ook anders aan toe. En dat moest er even uit! Hier een non-spoilerish voorproefje …

[…] My patience was finally rewarded when my offerings disappeared, shimmering into nothingness. Durga’s statue slowly melted into pink flesh, rosy cheeks, red lips and eyes with the knowledge of all that had passed and all that was yet to come gleaming behind them.
“Kelsey, my daughter”, she spoke, and mesmerizingly so. “Your offerings have been accepted, and I know why you have come here today.” Of course she did, an inner voice muttered. But was that a good thing or a bad thing? […]

Verderlezen kan op Wattpad! Maar gezien dit een alternatief einde is, bevat het spoilers voor ALLE boeken!

thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s