Dingen die ik echt niet begrijp

200Onlangs zag ik dit blogje langskomen bij Muy Maaike en voelde ik me geïnspireerd om ook eens wat onbegrijpelijke onbegrijpbaarheden (ja hoor, mooi woord) op te lijsten! Dit zijn er alvast 10 ^^

 1. Waarom iedereen Nickleback haat.
 2. Waarom mensen in Facebookboekengroepen vragen stellen die je simpelweg kan googlen.
 3. Waarom er in 2015 nog steeds mensen schaamteloos roken. Ga terug naar de nineties toen dat nog aanvaardbaar was, aub.
 4. Waarom er hier zo veel Muggles zijn.
 5. Waarom ze mijn station gaan sluiten en ik dus buiten een half uur op mijn aansluiting moet wachten, in plaats van binnen op een bankje. Thanks #NMBS …
 6. Waarom mensen het toetsengeluid van hun gsm aanzetten. Whyyyyy …
 7. Waarom sommige mensen met make-up op hun gezicht gaan slapen. Yuck. Dat voelt toch gewoon supervies?
 8. Waarom er in 2015 nog steeds geen zelfrijdende auto’s op de markt zijn. #makeithappen I know they exist! I want one! CHEAP!
 9. Waarom ik op het werk een muis heb die alleen naar omhoog kan scrollen en niet naar beneden.
 10. Waarom mensen papiertjes of andere rommel op de grond gooien aaaaargh.

Welk van deze tien staan ook op jouw ‘snap ik niet’-lijstje? 🙂

thanks

12 thoughts on “Dingen die ik echt niet begrijp

 1. Ik was pas aan het rijden, toen ineens bij de auto voor me een plastic flesje uit het raam werd gegooid. Ik was zo verbaasd. En vervolgens ging het raam weer open, kwam er een dopje uit. GRRR. Het was trouwens een kind, maar ik weet niet of ik dat nou erger vind (als de ouders er misschien niets van zeggen) of minder erg (als ‘ie nog niet geleerd heeft dat het niet mag).

 2. Hahaha, nummer 2 is zooo herkenbaar. Ik erger me daar altijd kapot aan.. Zoek het zelf gewoon even op denk ik dan.

 3. Nummer 2 haha, ja daar ben ik het heel erg mee eens. Rommel op straat gooien ook. Roken moeten mensen naar mijn idee zelf weten, mits ze niet continu de rook in iemands gezicht blazen (of het nu door de wind komt of niet…) die niet rookt.

 4. Hahaha nummer 2. Ik haal trouwens nooit mijn make-up eraf voordat ik ga slapen, want ik ben daar te lui voor. Maar ik draag dan ook geen foundation en poeders enzo.

 5. Super! Als kind was ik er van overtuigd dat we in 2015 in een Jetstones-achtige wereld zouden leven. Ik ben dus ook zwaar ontgoocheld dat er nog steeds een autootjes rond zweven. En euhm 1,2,4,6,7 (al draag ik het zelfs overdag niet omdat ik niet van het gevoel hou en continu in mijn ogen wrijf),8,9,10

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s