Schrijfupdate

Hier ben ik nog eens met een schrijfupdate! Zoals jullie misschien weten, begon ik in januari een chicklit te schrijven en hoopte ik die deze maand af te ronden zodat ik me kon focussen op mijn deelnameverhaal voor de Storm Publishers-schrijfwedstrijd.

Het ziet ernaar uit dat ik die ambitie eventjes zal moeten opbergen! De chicklit, that is, niet de schrijfwedstrijd πŸ™‚ Ik hou echt van mijn chicklitverhaal en wil het zeker niet zomaar afrafelen na een half jaar “hard” eraan te hebben gewerkt, dus ik neem even wat tijd en afstand van dat manuscript om er nadat mijn story voor de schrijfwedstrijd is afgehandeld weer met liefde aan verder te gaan. Het kan even niet anders, helaas!

Dat betekent dus dat ik me vanaf nu tot midden juli (dan gaat m’n wedstrijddeelname naar mijn trouwe eindredactrice) heb op mijn inzending wat op te poetsen. De proeflezers waren alvast enthousiast over de ruwe versie, dus ik hoop dat ik het hier en daar nog wat kan verbeteren voor ik het kan inzenden. Helemaal perfect zal het zeker nog niet zijn, daar is simpelweg niet genoeg tijd meer voor, maar ach, wie weet zien ze er een ruwe diamant in en krijg ik alleszins feedback als top-tiener! Dat is alleszins zeker mijn streefdoel πŸ™‚

Wish me luck!

thanks

6 thoughts on “Schrijfupdate

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s