Gekocht: Elena’s vervain necklace

Onlangs bestelde ik Elena’s vervain necklace op Customjewels.nl. Die wou ik stiekem al lang, dus toen er korting gegeven werd op de site (+ recente ontwikkelingen in TVD, no spoilers please!) hakte ik de knoop door en bestelde ik ‘m eindelijk! Op een paar dagen was mijn bestelling er al en zelfs naar België is de levering gratis dus dat is erg mooi meegenomen.

Voor 10 eurootjes vond ik het alleszins zeker geen slechte koop, want de hanger is lekker zwaar en voelt daardoor kwalitatief aan. De sluiting van het amulet werkt met een magneetje en houdt voorlopig prima. Ook het kettinkje zelf vind ik heel aangenaam om dragen door de fijne structuur ervan, alleen is het slotje wel van iets mindere kwaliteit en daardoor blijft het soms haperen. Maar al bij al een erg leuk fandomjuweel voor dit weinige geld! Ik ben er helemaal blij mee als ik ‘m draag ^^

Het leukste aan deze ketting kopen bij Custom Jewels is dat je er een zakje vervain bij krijgt! Omdat de vermalen blaadjes er anders zouden uitvallen, heb ik er was plastiekfolie rond gedaan, maar haha, nu ziet het er net uit alsof ik drugs transporteer in mijn hangertje :’) Beeld je nu in dat dat er eens uitvalt als ik op m’n werk ben of zo: “Neeneen, dit is geen drugs! Het is vervain, om vampieren weg te houden!” Haha dat gaan ze dus nooit geloven. Maar soit, het is dus wel degelijk vervain, kijk maar naar het zakje 😀

 

Ga zeker eens kijken op CustomJewels.nl of ze iets van jouw fandom hebben!

thanks

7 thoughts on “Gekocht: Elena’s vervain necklace

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s