Lucy’s kamer in de Engelenkorf

Voor de één of andere gekke reden had ik zin om Lucy’s kamer in de Engelenkorf eens uit te tekenen. Dit is dus hoe de ruimte in mijn hoofd zit tijdens het schrijven van de Vleugels Trilogie.

lucyskamer

Wellicht niet iets waaraan je superveel aandacht besteed tijdens het lezen, waar die schommelstoel nu precies staat of aan welke kant van de kamer de badkamer ligt, maar voor mij toch belangrijk dat ik er een vaste voorstelling van heb.

Het was dan ook vrij makkelijk voor me om het op papier te zetten. Alleen de kleerkast ben ik dus een beetje vergeten tekenen :’) Die staat tussen de bureaustoel en de deur van de badkamer, in de hoek daar ongeveer ergens, euh, ja daar dus.

bannerxxxx copy2

Interesse in de Vleugels Trilogie? Voeg ze toe aan je TBR op Goodreads of koop meteen de ebook/paperback via onze bolle blauwe vriend!

PS: Binnenkort verkoop ik ook een aantal boeken gehandtekend + iets voordeliger via de blog, dus stay tuned! 

bannerzilverenvleugels

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s