MEGA Book Haul van Boekenkraam.nl

De laatste big ass haul voor mijn book buying ban in ging is inmiddels toegekomen! En dat was niet zomaar een pakketje, dat was een hele DOOS 😀

Dit zat erin!

Kijk hoe mooi die regenboog in Halo door de flits :D
Kijk hoe mooi die regenboog in Halo door de flits 😀

Ik was een beetje bang voor de staat waarin ze zouden verkeren gezien er ‘licht beschadigd’ bij sommige boeken stond (vandaar de scherpe prijzen op boekenkraam.nl natuurlijk) maar wow, dat viel echt onwijs goed mee! Hoogstens een klein deukje, krasje of plooitje op 3 van de boeken, maar echt niets ernstig. En de rest is in PERFECTE staat YAY 😀

Ik ben dus uiterst tevreden van Boekenkraam, op de Belgische verzendkosten (10 euro!) na.

  • Barista x3: ik kocht meteen de hele reeks, want voor6,99 per stuk, why the hell not! Ik wil meer chicklit lezen en deze dunne boekjes zijn daar ideaal voor.
  • De 5de Golf: Al veel over gehoord! Grotendeels goed, dus deze mocht er ook bij. Ik denk dat het een beetje een mix tussen Gone en The 100 gaat worden?
  • Verraad in de Dalen: Jezus wat een rottitel heeft dit boek in het Nederlands gekregen zeg :p Maar ik heb de andere 2 gelezen dus deze vervolledigt de ‘trilogie’ (niet écht een trilogie eigenlijk) en in het Nederlands lezen ze toch iets vlotter.
  • Zoek het maar uit: Nog eentje voor mijn chicklitstapeltje, dat traag maar gestaag groeit! Chantal van Gastel kon dan niet ontbreken. Dit boek was het ergst beschadigd maar daar kan ik prima mee leven. Het valt echt goed mee.
  • Halo: Ik moet toch zo veel mogelijk boeken over engelen lezen als engelenauteur, toch? Al denk ik dat ik me hier mateloos aan het religieuze aspect ga storen (tenminste dat maak ik op uit andere recensies). We zullen zien.
  • Vlam: Dit is zo’n boek waarbij ik écht niet weet wat te verwachten. Veel bloggers zijn er positief over, maar de cover trekt me echt niet aan en daardoor weet ik het niet zo helemaal … Wel een dik boek joh! Deze was het duurst aan 10 euro.
  • Bloedzusters: Stond nu niet meteen op mijn ‘moet ik hebben’-lijstje, maar klein prijsje + mooie cover = Vanessa zwicht.
  • Witte Kat: Deel 2 kocht ik denk ik ooit eens op Boekenfestijn en staat natuurlijk nog altijd ongelezen in de kast want deel 1 mankeerde nog! Nu dus niet meer 🙂 Dit was voor 2,99 het goedkoopste boek.

Zeker geen wauw foto’s, maar deze dikke haul moest ik toch even in detail met jullie delen hé ^^

7 thoughts on “MEGA Book Haul van Boekenkraam.nl

  1. Wauwie, wat een hoop boeken 😀 Ik heb alleen Bloedzusters gelezen die wel oke was. Verder ben ik erg benieuwd naar de boeken van Barista en De Vijfde Golf :3

  2. Wauw, ik had net als jij een beetje schrik voor de kwaliteit van de boeken. Maar als ik je foto’s bekijk ziet dat er best wel super uit. Veel leesplezier!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s