Book buying ban tot het Boekenfestijn

tumblr_static_literature-books-584

Vorig jaar deed ik het ook al, en na mijn superdikke bestelling van 10 boeken bij Boekenkraam.nl is het weer tijd om de broeksriem aan te spannen tot september …

Hierbij zweer ik plechtig geen boeken meer te kopen tot het Boekenfestijn in Hasselt, op 3 – 6 september!

Wat een geluk dat het dit jaar wat vroeger valt, want doorgaans is het eind september pas als ik me niet vergis :-p Maar hoe dan ook: 3 maanden geen boeken kopen moet goed te doen zijn. Ik heb alleszins genoeg leesvoer om de zomer door te komen dus nu alleen nog aan de verleidingen van online shoppen te zien te weerstaan!

thanks

12 thoughts on “Book buying ban tot het Boekenfestijn

  1. Ik heb nu al een hele tijd geen boeken meer gekocht, al weet ik niet precies meer wanneer de laatste keer was. Ik krijg natuurlijk wel nog boeken van uitgeverijen dus dat is niet helemaal eerlijk. Ik hoop in de zomervakantie in ieder geval lekker mijn eigen ongelezen boekjes te kunnen lezen.

  2. O en natuurlijk heel veel succes ermee! Het scheelt dat er een zomer tussenzit, dan ben je vaak wel wat drukker met andere dingen (ik in ieder geval). πŸ™‚

  3. Drie maanden? Moedig hoor. Nu geef ik zelf doorgaans geen fortuinen uit aan boeken – maar drie maanden lang aan koopjes kunnen weerstaan zou ik toch moeilijk vinden hoor. Waarschijnlijk kom ik net dan superleuke boeken tegen bij de kringloopwinkel of kan ik een deel boeken overkopen van een vriendin of zo.

    • Denk dat het wel zal lukken hoor ^^vorig jaar toch alleszins! Maar idd als ik nu het koopje van de eeuw tegenkom in de kringloop, schaam ik me niet te moeten zwichten πŸ˜€ Via Facebookgroepen enzo ga ik Γ©cht wel niets kopen, maar als ik nu in de kringwinkel ben, tja dan zien we wel of het de ‘contractbreuk’ waard is of niet πŸ˜€

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s