Currently watching …

Welke series volg ik momenteel (actief)? Als je dat wilt weten moet je zeker verder lezen … want euh, hier vertel ik dat dus. Ja sorry hoor, ik heb na een drukke werkweek* copywriten even geen inspiratie meer voor een betere inleiding dan dat :’) Take it or leave it, haha!

Reign S1

Jaaaaaaaa mijn absolute favoriet van het moment! Deze serie kijk ik doorgaans ‘s avond vlak voor het slapengaan (slapengaan = lezen in bed, haha). Hoewel ik eerst zoiets had van “bah neen, beide venten trekken me niet aan”, word ik met elke aflevering toch een tikkeltje meer verliefd op Bash … Wat leuk is aan deze reeks is dat het middeleeuwse YA is met hedendaagse muziek en totaal verkeerde kledij, maar dat geeft niet, zolang de jurken maar mooi zijn.

The Mindy Project S3
Mindy-Project

Intussen zit ik halverwege S3 en er is me zonet toch een spannende plottwist in gekomen jooooh 😮 Ik ben echt benieuwd hoe ze dat gaan verwerken in de rest van de show, want na een eerdere bevestiging van de annulatie, blijkt Hulu verder te gaan met TMP. Oef!

The 100 S2The 100 - Episode 2.06 - Fog of War - Promotional Photos

Voor de een of andere reden kijk ik deze serie alleen maar door de dag, in het weekend. Hmm tja, soms heb ik zo van die bepaalde shows die bij een bepaald moment horen. Anyways, ik zit halverwege seizoen 2 en gek genoeg mis ik die persoon die er niet meer, euh, is (is dat vaag genoeg?) helemaal niet. Het blijft een leuke reeks!

Supernatural S9
supernatural-thumbnail-1

Omdat ik dit samen met m’n vriend kijk, kijken we maar heel af en toe eens een aflevering. We zitten nu halverwege S9. Maar ugh, ik weet intussen al zo veel spoilers …

Marvel: Agents of SHIELD S1
MARVEL'S AGENTS OF S.H.I.E.L.D.

Dit is ook nog een leukerd! Het gaat over Agent Coulson uit The Avengers en zijn team, die de wereld als SHIELD een beetje veilig proberen te houden. Hiervan zit ik dus nog maar aan het eerste seizoen.

Scandal S2scandal

Als ik even geen zin heb ik The 100 of Reign, switch ik soms met Scandal. Ik zit aan het tweede seizoen, maar echt wauw vind ik deze reeks zeker niet. De hoofdactrice vind ik vooral erg irritant. Correctie: eigenlijk vind ik alle acteurs in deze reeks matig tot vrij irritant. Waarom ik het dan toch kijk, eh, afwisseling?

*Ik schreef dit op een vrijdagavond, blijkbaar geen topmoment for creative writing 😀 #forgiveme

thanks

6 thoughts on “Currently watching …

  1. Reign, The 100, Supernatural en Agents of S.H.I.E.L.D. volg ik ook :D. Ben met alles helemaal bij behalve Reign, daar ben ik dit seizoen mee gestopt omdat het me niet meer genoeg kon boeien ten opzichte van alle ander series die ik aan het kijken was.

  2. Agents of S.H.I.E.L.D. en Supernatural zie ik zelf ook graag. Alleen is het er nog steeds niet van gekomen om het 2de seizoen van Shield te zien en euhm, ik moet nog aan het derde seizoen van Supernatural beginnen. Ik kom gewoon niet aan tv kijken toe en heb dus een gigantische achterstand

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s