Uhmmm, oeps?

Oké jongens, op het moment dat ik deze blogpost schrijf, heb ik zonet mijn grootste boekbestelling OOIT doorgegeven … Ik voel me tegelijkertijd uitgelaten als een kind op de vooravond van Sinterklaas en schuldig want, auw, mijn portefeuille bloedt!

Dit bestelde ik …

bookbestelling

Ik heb echter wel een goede reden hoor, om zo veel (10!) boeken in één klap te bestellen. Voor het eerst bestelde ik immers via Boekenkraam.nl en daar liggen de verzendkosten naar België helaas belachelijk hoog: 10 euro, djeezes! Dus heb ik eventjes gerekend – altijd een pijnlijke bedoeling bij mij … en mits ik voldoende boeken kocht, bleek mijn voordeel toch groter dan als ik ze elders bestelde! Totaalprijsje: 68 euro. Maar omgerekend heb ik dus zo’n 6,8 euro per boek betaald, dus dat valt eigenlijk best mee – toch?

Nu is het natuurlijk wel zo dat een deel van de boeken ‘licht beschadigd’ zijn, en gezien het de eerste keer is dat ik bij Boekenkraam bestel hoop ik dat het wat gaat meevallen … Naar wat ik al bij anderen zag valt dat doorgaans wel reuze mee, dus fingers crossed dat ze er nog een beetje goed uitzien!

Ik kan niet wachten tot deze superdikke haul binnen komt. SPANNEND!

thanks

15 thoughts on “Uhmmm, oeps?

  1. Ik heb zelf erg goede ervaringen met de Boekenkraam :3 En het is een hoop geld, maar als je het idd omrekent is 6,80 per boek helemaal niet zoveel ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s