Filmrecensie: Age of Ultron *****

Vorige week zag ik eindelijk Age of Ultron! Onder het motto ‘beter laat dan nooit’ (zowel wat betreft het zien van de film als het posten van deze recensie) heel kort nog even m’n mening erover!

avengers_age_of_ultron

De tweeling vond ik supertof: hun krachten, hun Oost-Europese accentjes, hun chemistry, de acteurs die hen vertolken … super! Ook was het erg fijn dat we de twee Avengers die nog geen individuele film gekregen hebben – Black Widow (al komt daar blijkbaar snel verandering in) en Hawkeye – beter leren kennen. Vooral in het geval van Hawkeye blijkt dat we hem niet zo goed kennen als we dachten! Hierdoor heeft de film meer diepgang, wat de actiescènes des te spannender maakt.

Verder zien Thor en Captain America er elke film knapper uit en houdt Iron Man naar goede gewoonte het humorgehalte op peil. Wat romantiek betreft hangt er iets in de lucht tussen een roodharige en een groenhuid maar wat ik daar nu precies van vind … Hmm, daar ben ik nog niet helemaal uit. Hetzelfde met het einde … Hmm, betekent dit wat ik denk dat het betekent? 😦

Alleszins slaagt Marvel er alweer in zichzelf te overtroeven met deze film. Toffe nieuwe personages, meer background, prachtig in beeld gebrachte vechtscènes en een interessante villain. Dat dit een aanrader is spreekt dan ook voor zich!

Ben jij ook fan van The Avengers? Vul dan zeker mijn TAG in!

thanks

One thought on “Filmrecensie: Age of Ultron *****

  1. Ik ben ook naar de film geweest, samen met mijn neefje. Hij was heel enthousiast! 😀 In het begin dacht ik dat ik het waarschijnlijk minder goed zou vinden dan deel 1. Maar vond dit deel ook erg goed. Hij zat vol actie. Ik bleef de hele film geboeid. En er is volgens mij ook iets tussen Black Widow (rood haar) en de Hulk, en dat einde ik hoop niet dat het betekent wat ik denk dat het betekend, volgens mij zitten wij met dezelfde gedachte.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s