TTT: Top 10 boeken die zo dik zijn, dat ik ze liever oversla

I like big books? That’s a lie. Ik ben iemand die al erg snel afgeschrikt raakt door een te dik boek. Alles boven de 500 pagina’s heeft op mij een ‘pfffoeeeh’-effect. Daarom liggen deze dikkerdjes al erg lang op mijn TBR en zie ik helaas nog niet meteen een moment om ze te lezen voor me in de toekomst …

 

  1. The Book of Life: Ik hou van Diana en Matthew, echt waar, en ik kocht dit boek zodra het uit is om het finale deel in de trilogie toch alvast dicht bij me te hebben. Maar er ook effectief in gaan lezen? Meeeh hij is zo DIK!
  2. The Luminaries: Naar dit boek was ik al langer benieuwd en ik was dan ook erg blij toen ik ‘m cadeau kreeg voor mijn verjaardag dit jaar. Maar hemeltjelief dit is het dikste boek OOIT of zo …
  3. Violet: Deze tikte ik op de kop op het Boekenfestijn. Acht euro voor zooooooo veel pagina’s? Koopje! Maar helaas is dat nu ook de reden dat ik ‘m nog niet las, haha.
  4. The Book Thief: Het ligt misschien ook een beetje aan de uitgave, maar die van mij ziet er best dik uit :p 550 pagina’s blijkbaar. Pff.
  5. Witch World: Nog een Boekenfestijnaankoop. Tja …
  6. De Magische Cirkel: ‘Het vrouwelijke antwoord op Raiders of the lost ark’ klonk erg goed toen ik deze dikzak gratis tweedehands kreeg van iemand die wat boeken wegdeed. Maar erin beginnen? Dan moeten eerst alle andere boeken van mijn TBR hoor!

Aan tien geraak ik dus niet vrees ik, want ik ga dikke boeken doorgaans sowieso al wat uit de weg … Dus dat was het voor vandaag jongens!

thanks

6 thoughts on “TTT: Top 10 boeken die zo dik zijn, dat ik ze liever oversla

  1. Ik ben nu in Allerzielen van Deborah Harkness bezig en die vind ik al behoorlijk dik. Maar wel heel leuk! Hoeveel blz heeft het laatste deel eigenlijk?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s