Book haul april-mei

Oeps, ik heb al veel te lang geen book haul meer gepost! Hierbij een haul die zowat april en mei beslaat (al verwacht ik nog wel drie boeken volgende week, maar die komen dan wel bij de haul van juni terecht).

  1. Love you to death & High Stakes is inmiddels al uitgelezen en gerecenseerd. Lees hier wat ik ervan vond! Ik kocht dit Engelstalige boek in De Slegte te Hasselt voor 7,50 euro. Tweedehands, maar prima staat!
  2. Second Grave to the left & Third Grave dead ahead kocht ik over van iemand via Facebook voor een klein prijsje. Nu alleen nog deel 1 in dezelfde uitgave weten te bemachtigen! (moest iemand ‘m wegdoen …)
  3. Een huis in Frankrijk was een onverwacht maar zeer welkom recensie-exemplaar van Zomer & Kenuning. Mijn recensie kan je hier lezen!
  4. The Heir: AAAAAAH DE COVER IS ZO MOOI! Hoewel ik The One nog steeds niet gelezen heb (oeps, en alles gespoiled natuurlijk intussen) bestelde ik The Heir toch alvast vooruit.
  5. De 100: Op de televisieserie ben ik al langer verliefd, maar nu heb ik dus ook het supermooie boek van Blossom Books in huis. Ook deze komt van bij De Slegte: voor acht euro vond ik ‘m best goedkoop, gezien het boek in perfecte staat verkeert! (is tweedehands dus)

Oh ja en dan kocht ik ook nog dit leuke iPhonehoesje, die mag er ook nog even bij. Je ziet het niet zo goed op de foto maar de kleur is mintgreen met roze aan de zijkanten dus. Love it ^^

8 thoughts on “Book haul april-mei

  1. Dat zijn best veel boeken! Ik wou dat ik elke maand zoveel boeken kon kopen haha (lees: arme student). Ik ben heel benieuwd naar de 100, omdat ik daar hele wisselvallige verhalen over hoor.

  2. Wait, what? The Heir is wél al uit?! Amazon.com, je hebt tegen me gelogen!! :O
    Woei, da’s weer lekker in-bad-lees-materiaal 🙂

  3. Goed dat je Darynda Jones in het Engels hebt aangeschaft. Ik was onlangs een post rond gestopte vertalingen aan het inplannen en daar stond deze serie ook bij. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s