12 thoughts on “Iets vreemds …

  1. Ik ben blij dat ik niet de enige ben die dit is opgevallen. Al van bij het boek vond ik het erg duidelijk en het wordt alleen maar erger naarmate de vervolgdelen verschijnen en dezelfde lijn lijken te volgen.

    • Ik kende de boeken niet tot ik opeens ergens die laatste nieuwe (denk ik?) tegenkwam en ik hem wel erg veel op Lee Pace in The Hobbit vond gelijken! Mijn verbazing was groot toen ik de andere covers onlangs tegenkwam :’) Niet oké hoor, van die illustrator.

  2. Ik kwam ze een tijdje geleden ook al tegen inderdaad, vind het hilarisch.. Maar goed, ja of het echt mag zou ik niet weten… Misschien dat ze het doen om mensen die the Hobbit/LOTR gezien hebben over te halen deze boeken te kopen? :’D

  3. Ik had precies het zelfde! Ik zag het boek met de fake Tauriel in de boekwinkel, en dacht meteen: “he dit lijkt precies op Tauriel” Ik liet het boek toen aan mijn zusje zien en het eerste wat zij zei voordat ik wat had gezegt was: “He Tauriel! XD
    De andere boeken hadden ze niet bij de boekwinkel waar ik toen was, dus dacht dat het waarschijnlijk toeval was.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s