3 leuke Facebookpagina’s voor bookaholics

facebooklogoHet heeft eigenlijk best lang geduurd vooraleer ik mijn weg gevonden had naar de leukste YA- en leesgroepen op Facebook, maar inmiddels zijn ze niet meer weg te denken uit mijn tijdlijn. Want zeg nu eerlijk: who the f*ck cares dat die trut waarmee je in de lagere school zat wéér een kind gekregen heeft, wanneer je ook met wildvreemden over je lievelingsboeken kan praten? Exactly. Hoera dus voor deze Facebookgroepen!

 1. Boekenfans: Dit is echt een megagrote groep en logischerwijs dan ook de eerste waarbij ik me aansloot. Tegenwoordig vind ik het er minder fijn omdat ik nu dus YA-specifieke groepen gevonden heb en deze eigenlijk niet zo veel relevants post voor mijn leessmaak. Het gaat vooral over thrillers en romans. Een aanrader dus voor de iets volwassenere lezer!
 2. Young Adult Boeken en Series: Hmm, oké, naar deze kan ik blijkbaar niet linken. Vervelend, maar oké: typ het in je zoekbalk en je vind ‘m vast! Hier mag je ook boeken verkopen dus da’s een extra pluspunt aan deze groep!
 3. Want YA is top: Meh, ook dit is blijkbaar een besloten groep – geen linkielink dus. Nog een must voor alle YA-fans: leuke discussies over je favoriete boeken om je tijdlijn op te vrolijken, jeujh.

Heb jij nog aanraders voor me? Deel ze in de comments!

thanks

4 thoughts on “3 leuke Facebookpagina’s voor bookaholics

 1. – BoekenVerslinders
  – Boeken&Leesclub De Perfecte Buren “Leesclub van Lettervreters”
  – auteurs en lezers van boeken en verhalen
  – Faceboek
  – Boekenclub Librorum Tractatus

  (Valt het op dat mijn timeline enkel en alleen nog uit boekendingskes bestaat? :P)

 2. Een ansere ya groep op facebook is.
  Wonderland Young Adult Boeken, Films , series.
  Ik hoop dat je het kunt vinden. Anders hoor ik het graag. (Zit namelijk oo mobiel)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s