Fanindra’s bracelet!

Jeeeeujh ik heb een Tiger’s Curse fandomaankoop gedaan 😀 Heel toevallig vond ik dit aartslelijke maar oh zo perfecte juweeltje in een winkel in Hasselt en ik MOEST het gewoon hebben!

11212304_10205925679593767_13574783_n

Dit is namelijk precies zoals Fanindra eruit ziet in Tiger’s Curse: een gouden slangenarmband met ’emerald green eyes’. So perfect 😀 Alleen komt Fanindra natuurlijk wel tot leven en dat doet deze (denk ik) niet, maar ach, ik ben helemaal in de wolken met dit lelijke dingetje hoor, don’t mind me!

Welke boekgerelateerde juwelen hebben jullie zoal? 

3 thoughts on “Fanindra’s bracelet!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s