8 thoughts on “5 random weetjes over mij

  1. Ik drink net als jij geen alcohol (lust het trouwens ook niet), omwille van die nr.4 heb ik mijn haar al lang sinds mijn 16 of zo en ik heb een rijbewijs maar rij niet meer. Al een 12 jaar denk ik.

    • Ik had normaal ook altijd (echt aaaaaltijd) lang haar, maar toen ik vorig jaar mijn job verloor had ik zoiets van “eraf ermee” 😀 Hoewel me dat destijds prima beviel en ik er geen spijt van heb of zo, mag het nu snel weer bijgroeien ^^

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s