WIN! In de ban van de wolf

25270939Na jullie een hele week nieuwsgierig gemaakt te hebben naar In de ban van de wolf van Christine Charliers met een verslag van haar boekpresentatie, een (iets té …) veelbesproken recensie en overmorgen nog een kort interview met de auteur ter afsluiting, is het eindelijk tijd voor hetgeen waarop jullie natuurlijk allemaal zaten te wachten … de giveaway!

Wil jij ook de hongerige leeswolf in jezelf loslaten en dit boek van cover tot cover verslinden? Doe dan mee met de Rafflecopter giveaway
en waag je kans! Je ontvangt bij winst een gesigneerd exemplaar (hardcover) van dit beestige jeugdboek van een Vlaamse debuutauteur. Geloof me: hij staat erg mooi in je kast! (En je hebt écht meer Vlaams nodig in je collectie!)

thanks

45 thoughts on “WIN! In de ban van de wolf

 1. Ik denk dat er al meer dan genoeg Vlaamse boeken in mijn kast staan. Ik ben dan ook Vlaming (lol). Uiteraard ben ik razend benieuwd naar dit debuut en wil het maar al te graag winnen.

 2. De wolf is stoer en fier,
  Het is dan ook een prachtig dier.
  Ze zijn het vaakst buiten met volle maan
  En als je goed luisterd
  Roepen ze jou naam.

  Wat een supermooie cover heeft dit boek. Alleen daarom wilde ik hem graag hebben! Toen ik door recensies en dergelijke erachter kwam waar het overging was is helemaal verkocht. Ik wil hem dan ook dolgraag winnen zodat ik dit prachtige boek kan gaan lezen!

 3. Mooi stukje!

  Ik vind de cover zelf heel erg mooi en strak. Het ziet er ook een soort van mysterieus uit, dat je denkt wat staat er op die bladzijdes.

  Ik vind wolven zelf hele mooie en bijzondere beesten, dus ik zou het boek echt super graag willen lezen!!

  Liefs, Dominique

 4. YEAH!
  Deze moet op mijn nog magere Vlaamse plank in de kast!
  Niet alleen omdat na een week vol teasers ik het boek ontzettend graag wil lezen – ook de cover MOET gewoon in mijn kast 😉

  Daarbij zijn wolven ook nog eens wezens die het leven veel beter begrijpen dan mij. Loyaliteit, teamwork en de pure kunst van luieren. Ik zou zo willen ruilen.

 5. Als Vlaams moet ik dit boek gewoon hebben!
  Waarom? Héél simpel ik ben hebberig en wil het en zo kan ik hopelijk dit Vlaamse boek mee promoten !!! Het lijkt me een fascinerend boek en de cover vind ik ook mooi en bij presentatie in Hasselt moest ik jammer genoeg werken dus hééél graag en ik deel natuurlijk mijn mening met jullie!

 6. Een kort gedichtje over een wolf,
  ik denk en denk maar bij mij komt er dan geen woordengolf.
  Wat moet je er over zeggen?
  Moeilijk om hier een rijmpje neer te leggen.
  Oke, in rijmen ben ik niet goed,
  maar wat moet, dat moet!

  Ik doe graag mee! 😉

 7. “Een gedicht over de wolf
  Dat is niet iets wat je zomaar doet.
  Vooral niet
  Als je m nooit hebt ontmoet.

  Een verhaal erover
  staat me het dichtste bij
  Dan maak je het mee
  en leeft het beeld in mij…”

  ^_^ Ik ben niet zo’n dichter, maar om kans te maken op dit boekje, doe ik het met liefde en plezier!

  Liefs Hanneke

 8. De wolf roept om gehoord te worden
  niet gehoord door ons maar door zijn medegenoten
  De wolf is een inspirerend dier
  Je ziet hem niet vaak hier
  Het beestje wandelt op zijn gemak

  Zijn ogen glinsteren in het maanlicht
  Helder en duister
  Veel inspiratie en avontuur

  Ik heb nog geen Vlaamse boeken en loop al een tijdje te azen op dit boek dus Ik doe graag mee!

 9. Ik wil graag meedoen met deze actie. Het lijkt mij een mooi boek en ik heb nog geen Vlaamse schrijvers in mijn boekenkast staan, dus waag ik graag een kansje.

 10. Niet zelf bedacht, maar vond deze erg mooi. Vooral omdat het in mijn dialect is. Dus hoop dat je hem snapt 😉.

  Lammer
  n Wolf van d’Hongere Wolf,
  Haar in t veurjoar wat schoapen in t golf.
  Opains waren der ook wat lammer,
  Mor dou haar e gain honger meer en dat von e jammer.

  Het gedichtje is van Marten Grupstra

 11. Ik volg boekenfans via heel veel wegen, maar tegenwoordig kom ik constant deze cover tegen.
  Ik ben nooit een dierenmens geweest, maar een wolf is gewoonweg een fascinerend beest.
  Ik wil hem heel graag van naderbij leren kennen, dit verhaal zou mijn nieuwsgierigheid dan ook verwennen.
  Ik weet niet of jullie mij gaan kiezen, maar in wezen heb ik niets te verliezen…

  liefs,

 12. Zelfs deze Nederlandse 🇳🇱 Oma 👵🏼 leest graag Belgische boeken. Dus kom maar op met deze❗️

 13. Als dochter van een Vlaamse uit Menen,
  Wordt het voor mij echt wenen,
  Wanneer ik dit boek niet lezen kan,
  Want van Vlaamse uitdrukking ben ik ontzettend fan.

  Goed misschien moet ik maar geen dichter worden:P

 14. Wolven..
  Ja, dat zijn prachtige dieren
  Maar ook dit prachtige boek zal zeker mijn boekenkast versieren
  Daarom zou ik hem graag willen winnen
  Vandaar dat ik ook met veel plezier een gedicht zal gaan verzinnen..
  ~
  Wolven..
  Hun ogen kijken dwars door je heen
  Mysterieuze dieren.. dat voel je meteen
  Hoe zou het zijn om bij een roedel te horen
  Is dat een gek idee
  Of ben ik misschien in een verkeerd lichaam geboren..
  Wolven..
  Hoor hun huilende gezang naar de maan
  Vanwege geluk of misschien iemand verloren
  Je zal het nooit weten
  Maar in je hart misschien wel voelen
  Wat deze wezens van de nacht bedoelen..
  ~

  Groetjes Janneke 🙂

  • Prachtig,
   Net als jij.
   Ik wou dat ik nog kon, verblijden mij, met iemand als jij aan mijn zij, machtig en vrij voelde ik mij, na die tijd ik was je kwijt, tot mijn spijt, ik nu mezelf verwijt, dat niks meer mij kan verblijden, nu jij niet meer bent aan mijn zijde. Ooit voelde ik me n koning, de kans en hoop op ons 2 in 1 woning of bestaan is mettertijd geheel vergaan. Ik ben van de kaart en van de baan, voel me niks meer waard en kan niks aan. Door vuur zou ik voor jou nog altijd gaan. Bidden dat met t verstrijken van de tijd, de nijd en onvergeeflijke, plaats maakt voor n nieuw soort liefde, die verliefd of samen zijn geheel doorkliefte, tot in het eind der tijden verblijf ik met gedachtes aan jou, met warmte trouw en zie je gauw?! Hopen dat het ooit weer goed zou mogen komen, goed zou zijn. Jij weer eens zou zijn de mijn, en zonder gein ik bergen zou verzetten, niemand mij zou beletten, om nog meer van jou te houden, te leren, ik nooit in 1 slechte dag meer zou verkeren, zou t zo graag proberen. Zou me lijken ow zo fijn, te voelen weer met jou te zijn. Ik zou eeuwig voor je strijden, mijn zondes aan je belijden, omdat je alles bent voor mij, nooit meer wijken van je zij.
   Ik houd nog steeds te veel van jou, ik zeg mezelf ik zie je gauw, nog in mijn leven of erna, hopelijk jij weer kan zijn mijn vrouw, mijn meid mijn schoonheid, als ik dan nog besta, en ik missch. met jou weer ga, ik droom ervan en wacht erop, ik krijg t niet meer uit mn kop.
   Als er n mogelijkheid zou zijn, en de wereld mocht zijn klein en fijn. Zonder pijn, dan was ik weer met jou geweest, en voelde het weer als m feest, niet als n mens maar als n beest. Al klinkt dat toch wel hard, wees niet verward, ik bedoel n dier, n levend wezen met plezier, instinct en spontaniteit, mn streken en jeugdigheid niet kwijt, t enige wat wel weg mag zijn, is t voorbedachte en de pijn, kunnen kwetsen kunnen deren, dat zal n liefdevol dier nooit leren. Als er ooit n hoop mag zijn n doel en een uitvlucht ow zo klein. Een roedel om in te passen, dan hoop ik daar met jou te zijn! Ik voel me verbonden met jouw wezen! Laat me jou bewijzen dat jij hoeft niks te vrezen, niet van mij. Al was je slechts weer aan mn zij, als zielsverwant en niet als jouw man, maar ook als onvoorwaardelijke vrienden kan! Ik zal jou nooit vergeten, mijn droom zou zijn dat jij liet weten, hoe het met jou zou gaan, ik zou er voor je staan! Eeuwig zal ik om jou geven, niks of niemand kan dat breken! Groetjes Filip.

 15. Ik doe mee!

  Mijn gedichtje over wolven:

  Met mij voetjes in de sneeuw.
  De scherpe tandjes in mijn bek.
  Zo sterk als een leeuw.
  Ren ik als een gek.
  Ik voel de sneeuw tussen mijn tenen
  Ik ren nog sneller als een vos.
  Maar ik blijf overeind staan.
  Want een wolvenjong als ik kan alles aan.

 16. wauwwwieeee wat een geweldige kans is dit zeg, ik ben zeer benieuwd naar ” in de ban van de wolf ” van Christine Charliers, de voor mij nog onbekende schrijfster. Daarom doe ik graag mee!

 17. oooh, graag, ben dol op wolven, heb een hele mooie wolven-screensaver op de PC.
  Wolven, weerwolven, lycans, name it and I like it 😉

  Romulus en Remulus, de grondleggers van Rome en het Romeinse rijk werden volgens de legenden opgevoed door wolven.

  Dus ja, graag maak ik, als Nederlandse ook kans op die mooie boek.
  En euh Vlaams?
  Na Toni Coppens ben ik het wel ‘gewoon’ om in het Vlaams te lezen.

 18. Native Americans en Wolven blijven mij het meeste boeien. Ben wel héél benieuwd natuurlijk wat in dit boek te lezen staat over de, voor mij, meest boeiende dieren. En ik ben verre van een lezer, maar als het verhaal me kan “meesleuren” krijgt men mij met geen stok uit de zetel 😉

 19. As a wolf I said I do.
  There is nothing more to say.
  It’s the purest I could give you,
  I would accept no other way.
  For kings and queens do not show,
  how to treat the one who makes you whole.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s