No more drama aub :D

Als ik het hééel lief vraag, kunnen we het drama van vandaag met dit symbolische (en lekker “meekweelbare”) nummer dan voor gesloten verklaren? Als je me er nog persoonlijk over wilt aanspreken, nou, liever niet maar dan mag je alsnog gerust mailen 😀

Maar m’n blog zit een beetje ‘over capacity’ wat negativiteit betreft dus laten we het voortaan positief houden! De geplande giveaway en het interview gaan voorlopig ook gewoon door omdat ik graag nog iemand anders blij wil maken met het extra boek dat ik heb laten signeren.

PS: Als je het echt niet kan laten mag je gerust ook nog op de eigenlijke blogpost reageren hoor, want dit is nu eenmaal het internet en laat het nooit gezegd zijn dat vrije meningsuiting niet van tel is op Mijn B.I.E.B. 😉 Maar om te vermijden dat we in een eindeloze discussie verzeilen, toch even deze vriendelijke aanmaning om het te laten rusten and to just agree to disagree! Bedankt voor jullie begrip (en jullie steun!) 🙂

2 thoughts on “No more drama aub :D

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s