Hallo, wie ben jij?

Na intussen alweer anderhalf jaar bloggen, leek het me nog eens tijd om te polsen wie deze blog nu precies leest. Dus hallo jij, ja jij! Mag ik je aub enkele vraagjes stellen om de content van Mijn B.I.E.B. in de toekomst nog beter op jou af te stemmen?

TO THE POLLS!

Dankjewel voor het invullen!

12 thoughts on “Hallo, wie ben jij?

  1. En voor de verdere aanvulling … ik heb niet echt een vast lees-moment voor de blogs die ik volg. Het hangt er een beetje vanaf wanneer ik de tijd kan vinden. Bij de laatste vraag had ik ze liefst allemaal aangevinkt. Ik hou van je eerlijke recensies, maar ook van je persoonlijke blogposts en de humor die je in je antwoorden op tags verwerkt.

  2. Ik lees je blog wanneer ik tijd vind.
    Vaak is dit via de mail van bloglovin waarbij ik je blogpost openklik en dat is wanneer ik tijdens het werk ergens een gaatje vind. Dus meestal gedurende de dag 🙂

  3. Ook wanneer ik tijd heb en dat is altijd verschillend van moment,hou van je hele blog maar recensies bekijk ik meest…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s