Lullaby (Amanda Hocking) *****

14759334De meeste YA-boeken zijn zoals muffins: je eet, euh, leest ze met plezier van cover tot cover. Maar dan heb je ook boeken zoals Lullaby, het tweede deel van de Watersong-serie van Amanda Hocking, die je ronduit verlekkerd verslindt tot op de laatste kruimel, euh, pagina dus. Die boeken zijn eerder als een prachtig gedecoreerde cupcake met alles erop en eraan en véééééél frosting! Je weet wel, zo eentje:

cupcakes

De personages – zusjes Harper en Gemma natuurlijk weer op kop – houden perfect het evenwicht tussen realistisch en heerlijk over-the-top, de verhaallijn is waanzinnig spannend én interessant en de schrijfstijl leest zo vlot dat je soms even op de rem moet gaan staan, anders is het boek in een mum van tijd aan je voorbij geschoten. Nu al kijk ik likkebaardend uit naar deel 3 met Daniel en Harper op de cover want oeeeeeeeeh *kwijl*

16045037

Dit is YA met supernatural elementen en romantiek zoals het hoort te zijn! Vijf sterretjes!

PS: Mijn B.I.E.B. kan niet verantwoordelijk gesteld worden als je zin krijgt in muffins en cupcakes door deze blogpost.

thanks

4 thoughts on “Lullaby (Amanda Hocking) *****

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s