Soul Mates (L.A. Weatherly) **

20324295Als je Mijn B.I.E.B. al wat langer volgt, weet je misschien dat ik megagrote fan ben van L.A. Weatherly’s Angel Trilogy. Het blijft voor mij één van de leukste en origineelste YA-trilogieën!

Toen ik een aantal maanden geleden zag dat Soul Mates – van dezelfde auteur – op The Book Depository in aanbieding was voor een euro of zeven, geloof ik, bestelde ik dan ook meteen een exemplaar. Iets té overhaast, zo bleek, want ik had er geen idee van dat dit boekje maar 70 pagina’s telt! Oeps. Best een teleurstelling toe ‘ie aankwam. Zeker voor zeven euro :-/

Maar goed, ik beurde mezelf op met te denken dat het misschien wel eens leuk zou zijn om een dun boekje tussen al die dikkerd door te lezen! Helaas … Ook de inhoud was voor mij toch een tikje teleurstellend. Oké, het is natuurlijk maar een kort verhaaltje, maar ik had er meer van verwacht. Het was allemaal nogal cliché en ongeloofwaardig. Spijtig.

In Facebookgroepen voor YA’ers hoor je soms wel eens de vraag gesteld worden wat goede boeken zijn om Engels te beginnen lezen. Wel, daarvoor is dit boekje dan wel geschikt! Groot font (geschikt voor mensen met dyslexie, staat op de cover), geen moeilijke woorden, weinig pagina’s … Dus voor hele jonge lezers die een eerste Engelse boek zoeken is het zeker wel een aanrader! Voor een 25-jarige echter not so much 😀

thanks

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s