Ontdekt: The Mindy Project

2969024_origTja, eerst keilang geen ‘Ontdekt’-rubriek, nu twee weken achter elkaar eentje … Zo gaat dat hier op Mijn B.I.E.B.: chaos tot en met 😉

Vandaag wil ik jullie graag Mindy Kaling introduceren, die jullie misschien wel kennen uit ‘de boekskes’ (lees: het internet) maar wiens supergrappige, luchtige feel-goodserie ‘The Mindy Project’ jullie misschien nog niet gezien hebben. En dan mis je wel degelijk wat!

Ik heb nu zelf net het eerste seizoen van The Mindy Project achter de rug en ik moet jullie wel even waarschuwen: V-E-R-S-L-A-V-E-N-D! Deze serie gaat over een 30 something Indische gynaecologe die op zoek is naar de ware en ondertussen allerlei geks meemaakt met de collega’s van haar ob-gynpraktijk.

Mindy is als volslanke ‘woman of colour’, zoals ze zelf maar al te graag in de verf zet, een verfrissend en superherkenbaar hoofdpersonage. Randpersonages zoals een Britse playboy, een mannelijke verpleger die net uit de gevangenis komt en een nukkige Italiaanse collega die pas gescheiden is zorgen voor de nodige hilariteit.

Een aanrader dus voor liefhebbers van korte komische afleveringen zoals die van o.a. New Girl, Don’t Trust the Bitch in Appartment 23, 2 Broke Girls etc. Ik ben alvast hartstikke fan van Mindy en co en begin zo meteen het tweede seizoen te verslinden! #BRB

mindy_project-s1

 

2 thoughts on “Ontdekt: The Mindy Project

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s