Nog steeds hopeloos verliefd …

ren_and_kelsey__disney_style_by_thesearchingeyes-d7fy197

Niet alle liefdes blijven duren. Dat hebben boeken met bitterzoete eindes ons onderhand wel geleerd, toch? Gelukkig blijft mijn intense romance met de Tiger Saga-boeken van Colleen Houck wél duren! Na het herlezen van deel 1 een week geleden, ben ik opnieuw helemaal verliefd op het avontuur, de romantiek en de personages uit dit magische boek.

Ik weet het, ik weet het: ik blog nogal vaak over de Tiger Saga. Misschien zijn jullie ‘t intussen zelfs wel beugehoord en ben je een onbewuste afkeer voor tijgers aan het ontwikkelen. Maar maar … DIE TIJGER IS OOK EEN INDISCHE PRINS! Ik bedoel … En ze moeten op een QUEST! Quests are awesome. En Mr. Kadam is awesome. En Ren houdt van poëzie. En Ren houdt van Kelsey. En Kelsey houdt van haarlintjes. THE END!

Ja, oké, ik ben dus echt nog steeds verliefd … 🙂

3 thoughts on “Nog steeds hopeloos verliefd …

  1. Volgensmij ben je gewoon een fangirl aan het worden van de Tiger Saga reeks 😉
    En ik heb je trouwens getagd in een blogpost voor een tag 😉 Wist niet of je een melding zou krijgen xxx

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s