Book haul maart

Het is intussen al wel eventjes april, maar hier alsnog mijn haul(tje) van maart!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

  1. Ready Player One kon ik voor 5 euro echt niet laten liggen! Al langer benieuwd naar dit boek wegens de recensies van medebloggers en natuurlijk ook dat Spielberg ‘m gaat verfilmen. Should be good! (Wel beetje jammer dat het in het Nederlands is, maar hé, 5 euro)
  2. Het Programma is een recensie-exemplaar van Karakter Uitgevers en ik ben er superbenieuwd naar! De cover is alvast een kick-ass exemplaar om in je boekenkast te hebben staan. Hopelijk is de inhoud navenant!
  3. Ook Rode Letters kreeg ik op verzoek als recensie-exemplaar. Ik ben ‘m momenteel aan het lezen en in het begin had ik best veel moeite om in het verhaal te komen, maar nu vlot het lezen gelukkig al beter. Toch zit ik nog maar halfweg – het is ook echt een dik boek hoor!
  4. The Circle las ik al een jaar ofzo geleden als e-book, maar dat weerhield me er niet van deze goedkope paperback aan te schaffen voor 6,99 euro. Deze wou ik gewoon echt in m’n kast. Ik plan het verhaal over Mae Holland zeker nog eens te herlezen en probeer mijn boyfriend er ook toe te dwingen. So far no luck :-p
  5. Verder nog een Marauder’s Map iPhone-hoesje ’cause I like everyone to know just how nerdy I am, thanks. ^^

5 thoughts on “Book haul maart

  1. Oeh ik kijk al uit naar de verfilming van Ready Player One 🙂 Dat was echt een fijn boek om te lezen!
    Ik heb ook al een aantal pogingen gedaan om de boyfriend te overtuigen om The Circle te lezen, ook geen geluk tot nu toe..

  2. Ready Player One is zoooo gaaf, wat cool dat er een verfilming van komt! 😀 En Het Programma vond ik jammer genoeg niet zo geweldig, leest wel lekker weg alleen was het verhaal best voorspelbaar…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s