Nieuwe look voor de lente

Als je dit leest heb je het wellicht al gemerkt: Mijn B.I.E.B. heeft weer eens een nieuwe look! Zoals van ‘in den beginne’ is het thema echter gelijk gebleven, maar zijn de header en achtergrond wel grondig opgefrist:

newlook

 

Kleurenschema:

Voor de kleurtjes ben ik de mosterd gaan halen bij de cover van Fangirl. Die vind ik namelijk wel goed bij de lente en zomer passen! (Psssst, doet die groene kleur jullie ook zo aan pistache-ijs denken? Neen, alleen ik? Hmm, dat heb ik natuurlijk weer eens niet in huis en nu heb ik er zin in …) 

Header:

De header is een zelfgemaakte illustratie (be kind) die mijn blognaam een beetje té letterlijk neemt: Mijn Brein is een Boekenkast! Oké, ik heb mezelf als ilustratiemensje wel wat cuter gemaakt, maar da’s vast niet verboden – hé? Artistieke vrijheid enzo. 😉

Banners & slogans: 

Aan de zijkanten vond ik het momenteel wat leeg, dus heb ik gekozen voor twee zoetroze banners met een bedankje voor ‘t lezen en een slogan die natuurlijk geïnspireerd is op mijn engelenverhalen: Lezen kan je vleugels geven. De witte en zwarte vleugel zijn natuurlijk dus ook een verwijzing naar m’n boeken Tweedehands en Zilveren Vleugels.

Hopelijk vinden jullie de nieuwe look een beetje geslaagd! Wat ik er zelf van vind? Altijd even afwachten: wie weet ben ik deze knalkleurtjes binnen een week of een maand alweer beu en moet ik (againnnnn) op zoek naar iets anders! Maar voorlopig ben ik – na veel geprul en frustratie – best tevreden met de fleurigheid en extra personalisatie.

Feedback? Daarvoor is de commentsectie er 😀 Laat gerust eerlijk weten wat je ervan vindt!

thanks

22 thoughts on “Nieuwe look voor de lente

  1. Ik vind het echt super leuk (ook het letterlijk nemen van ‘mijn brein is een boekenkast’), alleen die knalroze banners leiden mijn aandacht wel wat van de tekst af eigenlijk. Ik weet niet hoe het met anderen zit, maar ik zou die graag ietsje minder opvallend hebben wanneer ik een blogpost lekker aan het lezen ben (misschien gewoon wat lichter roze, want de kleurencombinatie op zich vind ik wel mooi!).

  2. Ik zie alleen links een roze banner en die zit strak tegen het witte veld aan. Kleiner beeldscherm misschien?
    Ben zelf al tijden op zoek naar een fijne lay-out. Heb zelf totaal geen verstand ervan ook.

  3. Ik vind het superleuk! En ik moest glimlachen, ik herkende namelijk de ruggen van De Selectie-serie in je ‘hoofd’ bovenaan :p Maar echt wel leuk, al zal het wel wennen zijn als ik op je blog kom xxx

      • Haha, dat had ik ook toen ik mijn lay-out veranderde. Dat is nu meer dan een maand geleden denk ik, en ik ben er nog steeds niet volledig gewend aan. The Selection herken ik gewoon van meters ver, het is echt een van mijn lievenlings series, dus dat was niet moeilijk xxx

  4. Ik moet steeds eventjes wennen wanneer de lay-out van een blog wordt aangepast, maar ik kan je wel alvast vertellen dat ik het een geslaagde verandering vind. Binnenkort ben ik het waarschijnlijk wel weer gewoon, maar vermits ik nogal een gewoontedier ben duurt het soms eventjes. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s