Als laatste toegevoegd aan mijn TBR …

Momenteel staan er 338 boeken op mijn to read-lijstje op Goodreads, een steeds langer en laaaaaanger wordend lijstje … Toch probeer ik selectief te zijn en niet zo maar élk interessant boek erop te smijten. Oké, da’s een leugen 🙂

Welke zijn de laatste 6 boeken die een plekje op mijn TBR-lijstje op Goodreads veroverd hebben?

tbr2tbr25016477tbr21936988tbr18299949TBR12882683TBR12022733

PS: Zijn wij al Goodreads-vriendjes? Add me!

2 thoughts on “Als laatste toegevoegd aan mijn TBR …

  1. Ja hoor, we zijn al Goodread-vriendinnetjes. Toch vind ik dit wel een leuk idee. Ik kom op Goodreads vaak aan niet meer toe dan het aanpassen van mijn huidige leesvoer en toevoegen van nieuw leesmateriaal. Het komt er zelden van om alle nieuwe updates van mijn vrienden te bekijken.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s