Rereading The Tiger Saga – yep!

tigersssss

Yep, ‘t is besloten: ik ga de eerste drie boeken in de Tiger Saga van Colleen Houck (BESTE BOEKEN OOIT YOU GUYS) herlezen om weer helemaal mee te zijn met deel vier dat al véél te lang op mijn aandacht ligt te wachten. Na de eerste drie delen wou ik boek 4 immers bewaren voor later, zodat het dichter bij de release van het laatste boek zou zijn omdat ik wist dat ik anders in een mega zwart gat zou vallen. Oké, I don’t know, it made total sense at the time. 

Het is immers alweer meer dan een jaar geleden dat ik begon in de serie en hoewel de liefde voor Kelsey, Ren en Kishan nog zeer aanwezig is, ben ik bang dat ik al te veel details ben vergeten om voluit te kunnen genieten van deel 4 en deel 5, dat gereleased wordt “ergens in 2015”. (Vaag hoor).

Geen makkelijke keuze voor me, kiezen voor een reread, wanneer er nog zo veel geweldig leuke boeken op me liggen te wachten … Maar daarom lees ik ze wel op de e-reader ditmaal: dat gaat wat sneller en dat voelt meer als afwisseling zodat ik tussendoor ook nog Nederlandstalige recensie-exemplaren kan inplannen.

En jij? Wil je de Tiger Hype voor zijn? Begin dan NU ook met lezen in deze fantastische boekenreeks. Het eerste boek gaat namelijk verfilmd worden, en dan kan jij als een echte book hipster zeggen dat je ze al las voor ze populair waren 😉 Totally worth it!

10388636_1084316584917092_584306571136181727_n

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s