Blog Hop #15: Crappy Endings

bloghop1-860x450

Intussen is het blijkbaar al de 15de Blog Hop die Joany van Craving Pages organiseert, maar ‘t is de eerste waaraan ik meedoe. Werd dus wel eens tijd, niet? De vraag van de week sprak me namelijk erg aan: Welke boekenreeksen hadden volgens jou echt een crappy einde? En jullie wéten gewoonweg dat ik dol ben op klagen, haha! So here goes:

  1. Met stip op nummer 1: The Maze Runner. What the fuck was dat einde. NEEN! Ik ben nog steeds boos. Ugh.
  2. Outside In (deel 2 en ook meteen het laatste deel van de duologie Inside Out) was voor mij echt een teleurstelling na een veelbelovend begin. Meh.
  3. Tja … toch wel Allegiant op nummer drie dan. Ondanks het feit dat ik het boek 5 sterretjes gaf, was het toch echt niet het einde dat we gewild hadden voor de Divergent-trilogie …

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s