Liebster Award part II!

liebster-award-icesabel_zpsd846cfecHoe, alweer een Liebster op Mijn B.I.E.B.? Ja, leuk hé, blijkbaar werd ik ook genomineerd door Mijn Leven Met Boeken – waarvoor dank! ^^ Hierbij dus de antwoorden op haar Liebstervragen:

1: Als je zelf iets mocht maken, zoals een boek, film, serie of een game. Wat zou je dan kiezen.  En waar zou het over gaan.  Dit is natuurlijk een makkelijke vraag voor me: boeken schrijven is de laatste jaren namelijk wel een beetje mijn ding geworden! Ik hoop alleen dat ik ooit een uitgeverij vind voor al die schrijfsels, want ik ben nog lang niet uitgeschreven.

2: waar geef jij je laatste euro’s aan uit? Boeken, duh? Neen, da’s niet waar. Ik zou mijn laatste eurootjes heel braaf sparen, tenzij ik ze nodig heb voor levensnoodzakelijke middelen. Ik ben heus een heel spaarzaam iemand (a)

3: Hoe ziet jou ideale weekend er uit? De deur niet uit moeten, hoogstens om naar de cinema te gaan. Lezen, tijd hebben voor het huishouden, wat series en films kijken, fastfood eten, schrijven, bloggen, tekenen … Ja hoor, ik krijg mijn weekends wel vol!

4: Beschrijf de dag van gisteren. Oké het is zaterdag wanneer ik deze blog schrijf dus ik ga mijn vrijdag de 13de beschrijven. Om tien voor zes ging de wekker (huilen) en om 8 uur zat ik op mijn werk. Het was weer eens extreeeem warm op kantoor – terwijl het buiten dus amper 9 graden was – en verder was het een werkdag als alle andere: wat social media, wat copywriting, wat grafisch werk … Na het werk nam ik de bus en trein naar huis en moest ik me in zeven haasten klaarmaken want een half uur later kwam een vriendin me oppikken omdat we samen naar de quiz van onze oude middelbare school gingen. Wat een nostalgie! Er was nog niets veranderd. We werden uiteindelijk maar 22ste van de 35 ploegen (haha, het was echt massa’s moeilijk) maar het was wel een gezellige avond. Rond middernacht lag ik in m’n bed.

5: Wat is jouw leukste outfit? Hmm, ik heb niet meteen één specifieke favoriet maar ik hou van wijde bloesjes in combinatie met skinny jeans, enkellaarsjes, lussjaals en een leuke halsketting.

6: Wat is je favoriete parfum? Het appeltje van Nina Ricci ^^

7: Wat is jouw beste en slechtste eigenschap? Slechtste: geen doorzettingsvermogen, ik ben de meest luie persoon op aarde. Beste: euh, creatief enzo?

8: Welk boek die je ooit hebt gekocht vond je een flop? Hush Hush.

9: Wat is je favoriete eten? Zoete aardappelen vind ik heeeerlijk.

10: Hoe zien jouw huisdieren er uit? Ik heb alleen een kat in mijn ouderlijk huis en die is ros met wit. Verder gewoon, je weet wel, vier poten en een staart :-p

11: Wat is het leukste uitstapje wat er nog op de planning staat? Binnenkort ga ik met mijn vriend een Valkeniersworkshop doen! Daar kijk ik erg naar uit. Het was een Valentijncadeautje. Jep, liever een valkeniersworkshop dan een romantisch etentje voor mij 🙂

Ik ga ditmaal niemand nomineren omdat ik dat pas heb gedaan en ik ook even geen leuke vragen meer weet :-p

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s