Shoplog

Vandaag eens niet zomaar een book haul, maar een shoplog. Ik heb naast 4 boeken namelijk ook nog enkele leuke andere dingetjes geshopt!

Book, book, book, book, duck

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hoe badass is deze muntgroene keramieken eend? Prettyyyy badass. Volgens het stickertje komt hij uit een best dure winkel, maar dankzij de Kringloopwinkel kon ik dit eendje adopteren voor amper anderhalve euro. Hah! Ik ben gek op de kleur en het past gewoon bij ons interieur in a weird way.

Daarnaast zie je hierboven ook de boeken die ik geshopt heb:

  1. Shadows Cast by Stars (via Facebook voor 7 euro als je de verzendkosten meetelt – supermooie cover)
  2. Wrecked (ook via FB en zelfde ‘verkoopster’, € 7, perfecte staat!)
  3. Verraden (oeps, deze heb ik nu dus dubbel en staat alweer te koop :p Doe een leuk boek en hij is van jou!)
  4. Dolci d’Amore (Iemand had in de kringwinkel keiveel chicklits/feel good-romans binnengebracht in perfecte staat. Ik koos de leukste eruit als “research” voor mijn eigen chicklit. € 2,50)

En nogmaals: hoe badass is mijn mintgreen duck?

iPhone baby! (de hoesjesmania breekt los)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jawel jongens, ik heb een iPhone! Mijn zus verkocht haar 4s en ik was toevallig soort van on the lookout voor een nieuwe gsm omdat de mijne bagger was, dus ik dacht: laat ik dan ook maar eens een iPhone uitproberen.

300 euro of meer zou ik NOOIT aan zo’n ding spenderen, maar voor een zacht zussenprijsje was het echt een goede aankoop. Ik ben er voorlopig erg tevreden van en de hoesjes die ik erbij kreeg van zuslief zijn ook superleuk. (Al ben ik misschien wat te oud om met die ‘Love your selfie’ rond te lopen, maar ik moest ‘m hebben :’))

Warme hals, check

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Sjaal! Oké, de winter is voorbij dus veel zal ik ‘m niet meer kunnen dragen, maar ik hou superveel van het dégradé-effectje en bordeaux is sowieso mijn kleur, dus volgend jaar vind ik ‘m vast nog even mooi. PS: het is een lussjaal, want lussjaals zijn awesome.

5 thoughts on “Shoplog

  1. Vroeger maakte ik iedere herfst/winter wel een aantal nieuwe sjaals, maar de afgelopen twee jaar lijkt dat er nog amper van te komen. Hoe zou dat nu toch komen? Een beetje magie in het leven zou dat wel kunnen verhelpen natuurlijk. Meerbepaald zo’n toverspreuk die het boek op ooghoogte voor me laat zweven en tijdig de bladzijden omdraait terwijl ik rustig verder brei of haak. 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s