Liebster Award!

liesbster 2

Zooo, de Liebster Award is blijkbaar weer aan het rondgaan – leuk! Ik werd genomineerd door Annabel van ‘Het Leven van een Boekenworm’ (fijne blog, check it out!) en vul met veel plezier haar vragenlijstje in, gevolgd door mijn eigen vragenlijstje én de genomineerden voor de volgende ronde …

 1. Waarom ben je beginnen bloggen? Aanvankelijk was het bij echt een ‘means to een end’: gewoon om mijn boek Tweedehands Vleugels te promoten! Het is echter een beetje uit de hand gelopen (ahum) en intussen voel ik me echt thuis in blogland met Mijn B.I.E.B.! Bloggen is echt een hobby geworden, en dat was misschien niet de bedoeling, maar het is wel erg fijn!
 2. Als je God één vraag kon stellen, welke zou het dan zijn? (aannemend dat er een God is) Ik zou hem vriendelijk verzoeken om even naar beneden te komen en zijn kinders in bedwang houden. Verder zou ik me verontschuldigen om nooit in hem geloofd te hebben en vragen of ik dan alsjeblieft toch de hemel in mag :-p
 3. Als je na dit leven kon terugkomen als een dier, welk dier zou je dan willen zijn en waarom? Een gans :’) Maar dan wel zo’n mooie Canadese gans hé! Oké, nog steeds niet keiglamorues ofzo, maar ganzen/eenden/zwanen kunnen vliegen én zwemmen én wandelen, dus zeg nu zelf: dat kunnen toch niet veel dieren? 😀
 4. Wanneer was je het meest trots op jezelf? Hmm … Je verwacht nu waarschijnlijk dat ik zeg “toen mijn eerste boek uitkwam”, maar dat is niet echt het geval. Eigenlijk geen idee dus! Misschien toen ik onlangs in Brussel in het Frans om een microsimkaart heb durven vragen in de Mobistarwinkel hahaha.
 5. Wat is jouw top vijf van boeken? 1) The Host 2) Tiger’s Curse 3) Angel Trilogy 4) Twilight 5) Hunger Games
 6. Wie zou jou mogen vertolken in de verfilming van jouw leven en waarom? Kat Dennings of zo? Oké, we lijken niet écht op elkaar of zo, maar net genoeg om door de beugel te kunnen voor een verfilming, haha. Wat een doodsaaie film zou me dat trouwens zijn – snoozefest hoor 😀
 7. Is het glas halfvol of halfleeg? Mijn glas is halfleeg zodat ik me dan achteraf kan verbazen dat er toch nog best veel in zit!
 8. Wat is jouw favoriete kinderboek? Euh, telt Harry Potter daar nog bij? :-p
 9. Wat is het meest exotische (of raarste) dat je ooit gegeten hebt? Was het lekker? Ik ben écht geen avontuurlijke eter. Nope.
 10. Zou je liever recensent of auteur zijn? Auteur, DUH! 😀
 11. Wat maakt jou uniek? De som van heel veel rare delen, haha.

Ziezo, nu is het mijn beurt om enkele bloggers te nomineren! Ik kies voor … Leave no Story Behind, Moredelight, Zwartraafje, TeaTimeBooks en Books and Tea Corner. Jullie moeten dus antwoorden op onderstaande vragen (niet bovenstaande ^^) en vervolgens ook een aantal mensen nomineren om de Liebster over te nemen!

DE VRAGEN:

 1. Welk muziekgenre (of welke specifieke artiest) mag van jou verbannen worden van de planeet?
 2. Denk je dat je binnen 5 jaar nog aan het bloggen bent – waarom wel/niet?
 3. Welk sausje doe je het liefst op je frietjes?
 4. Wat was je laatste boekige miskoop?
 5. Durf je in rollercoasters die over kop gaan?
 6. Als je in een andere tijdsperiode zou mogen leven, welk tijdperk zou je dan kiezen (sixties, Victoriaans tijdperk, middeleeuwen, roaring twenties, de verre toekomst …)?
 7. Wat is het meest rottige cadeau dat je ooit van iemand gekregen hebt?
 8. In welke tv-serie zou je wel eens een figurantenrolletje willen doen?
 9. Denk je dat je later kinderen wilt? Indien ja: hoe veel?
 10. De kust of de Ardennen (zee of bos)?

BONUSVRAAG 11: 

Welke kleur heeft THE DRESS?

6 thoughts on “Liebster Award!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s